Ovaj članak o gej roditeljima izazvao je bes čitalaca!

Nakon što su istopolnom paru u magazinu "Family Circle" postavljena pitanja: "Šta vas je najviše iznenadilo u roditeljstvu?", ali i "Koje tri reči najbolje opisuju vašu porodicu?" časopis je ugašen. Saznajte zašto

  • 2

Nakon što je magazin "Family Circle" objavio članak o istopolnom paru s dvoje dece i pritom se suočio s lošim komentarima čitalaca, otišao je u istoriju!

A, evo o čemu se zapravo radi. Homoseksualni par Kris i Bob Osner-Heket pojavili su se sa svoje dve ćerke u novoj rubrici "Modern Life" - izjavila je Linda Firs, glavna i odgovorna urednica magazina za Huffington Post dodajući da magazin "Family Circle" postoji od 1932. godine i da je prošao kroz sve promene kroz koje su prolazile i američke porodice.

- Mislimo da je važno da se osvrnemo na sve porodice i ne mislimo da je velika stvar, objaviti članak o roditeljima homoseksualcima - dodala je ona.

Paru su između ostalog postavljena pitanja: "Šta vas je najviše iznenadilo u roditeljstvu?", ali i "Koje tri reči najbolje opisuju vašu porodicu?"

Čitaoci, međutim, nisu dobro prihvatili ovaj članak i redakcija je dobila mnoštvo loših i nezadovoljnih reakcija, neke od njih su se našle i na Fejsbuku.

- Nismo prvi magazin koji je podelio priču roditelja koji su homoseksualci - rekla je Linda dodajući: "Objavljujemo priče samohranih roditelja, međurasnih parova, nevenčanih parova s decom. Možda ni njih ljudi ne vole, ali oni predstavljaju američku porodicu danas".

- Naš cilj je da budemo relevantni, pošteni i realistični - završila je priču.

(Telegraf.rs / huffingtonpost.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA