PUCAO NA ĐAKE USRED ŠKOLE: Dečak ranio šestoro, pa se ubio!

Kanal Kiro 7 prenosi da su školski zvaničnici potvrdili da je škola zatvorena nakon što su prijavljeni prvi pucnji oko 10:45 časova

  • 5

U gimnaziji u gradu Marisvil u državi Vašington u toku je pucnjava, javljaju lokalni mediji, dok Raša tudej javlja da je najmanje šest osoba povređeno.

Agencija AFP piše da je policija potvrdila smrt jedne osobe, napadača koji je bio učenik te srednje škole a koji je nakon incidenta izvršio samoubistvo.

Kanal Kiro 7 prenosi da su školski zvaničnici potvrdili da je škola zatvorena nakon što su prijavljeni prvi pucnji oko 10:45 časova.

Ispred škole nalaze se policijska i kola Hitne pomoći. Snimci iz vazduha pokazuju đake koji istrčavaju iz zgrade, monogi sa podignutim rukama.

Midiana Džonson, majka jednog đaka kaže da joj je sin rekao da je jedan dečak počeo da puca u blizini kafeterije. Jedan nastavnik je poslao poruku kanalu: "Mi smo zaključani dole. Prvo se upalio alarm i svi su mislili da je u pitanju protivpožarna vežba. Onda - haos ".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • C.S.I.

    25. oktobar 2014 | 01:05

    Nije slučajno što su im deca ovako nasilna jer su kao nacija totalno POREMEĆENI,samo bi da ubijaju i ugnjetavaju druge....ali bumerang im se vraća!!!

  • Saša

    24. oktobar 2014 | 22:54

    Još jedan u nizu eksperimenata američke vlade sa kontrolom uma, pod vodstvom CIA i njenog sektora tkzv. Scientific Inteligence Division. Projekat koordinisan od strane Divizije Specijalnih Operacija američke armije. Projekat se sastoji od korištenja građana SAD-a i Kanade kao testnih subjekata, koji datira jos iz davne 1964 godine.

  • Realan

    24. oktobar 2014 | 23:08

    Ima li skole u Americi u kojoj nije pucano ?!?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA