OBILI STAN POKOJNOG VUKA BOJOVIĆA: Odneli lične stvari, ostavili vredna umetnička dela

Provala je izvršena u vreme kada Bojovićeva ćerka nije bila u Beogradu, pa se sumnja da je provalnik bio upućen u njeno kretanje i da u stan niko neće svraćati nekoliko dana

  • 21

U centru Beograda obijen je stan nedavno preminulog dugogodišnjeg direktora beogradskog zoo-vrta Vuka Bojovića, a lopov je odneo samo nekoliko njegovih ličnih stvari. Policija je obavila uviđaj i traga za provalnikom.

Kako piše "Informer", provala je otkrivena kada je Vukova ćerka Marija u četvrtak obišla njegov stan.

- Policiji je u četvrtak  popodne javljeno da su ulazna vrata Bojovićevog stana obijena. Provalnik je obio bravu i ispremetao stvari. Sve stvari iz ormara bile su razbacane po podu. Interesantno je da nije taknuta nijedna od vrednih Bojovićevih skulptura koje je kao vajar za života uradio, ali je odneto nekoliko njegovih ličnih stvari - otkrio je izvor iz istrage.

Provala je izvršena u vreme kada Bojovićeva ćerka nije bila u Beogradu, pa se sumnja da je provalnik bio upućen u njeno kretanje i da u stan niko neće svraćati nekoliko dana.

Podsećamo, u nedelju se navršava 40 dana od smrti Vuka Bojovića, koji je preminuo u snu od srčanog udara.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA