PUCNJAVA U KOSOVSKOJ MITROVICI: Rafalima na vozilo prodekana Tehničkog fakulteta (FOTO)

- Vozilo je bilo parkirano na parkingu pored fakulteta, i na sreću niko nije povređen, ali je pričinjena materijalna šteta na vozilu - reako je šef operativne Kosovske policije Željko Bojić koji je dodao da je automobil oštećen sa nekoliko hitaca koji su probili levo bočno staklo i vrata

  • 5

Nepoznate osobe pucale su iz vatrenog oružja u ulici Džona Kenedija na vozilo marke "mercedes" čiji je vlasnik prodekan Fakulteta tehničkih nauka u Kosovskoj Mitrovici, Srđan Jović.

- Vozilo je bilo parkirano na parkingu pored fakulteta, i na sreću niko nije povređen, ali je pričinjena materijalna šteta na vozilu - rekao je Tanjugu regionalni šef operative Kosovske policije Željko Bojić objasnivši da je automobil oštećen sa nekoliko hitaca koji su probili levo bočno staklo i vrata.

Prema njegovim rečima, slučaj je Kosovskoj policiji prijavljen danas oko 16.00 sati, a još uvek nije poznato tačno vreme pucnjave kao ni motiv.

Kosovska policija je obavila uviđaj, a na licu mesta su pronađene i čaure ispaljenih metaka.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nije vazno

    26. oktobar 2014 | 06:08

    Dok u Novom Sadu cuvari reda i zakona strazare danju i nocu ispred pekara,po nasim ljudima se dole puca,i kreteni nije bitno sta covek vozi,ucio je skolu pa i treba da ima i da moze,nego je bitno da u ovoj drzavi nismo isti svi,u nasoj drzavi mi smo najugrozeniji

  • Arkadije

    25. oktobar 2014 | 22:33

    Dobra kola!! Pa koliku platu ima taj covek?

  • jagodinac

    25. oktobar 2014 | 21:49

    Prodekan a vozi mercedes?! Dobro je raditi u prosveti.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA