KAO U HORORU: Klovnovi sa noževima napadaju po Francuskoj

Na jugu Francuske su tri osobe podnele tužbu protiv napada klovnova, a jedan je sinoć u kasnim satima pretukao prolazika u Monpeljeu. Svi oni su u policiji priznali da su podlegli skrivenoj kameri "agresivnih klovova" koja je postala veliki hit na internetu

  • 2

Tinejdžeri preorušeni u klovnove seju strah na jugu Francuske gde je policija uhapsila 14 maskiranih mladih ljudi koji su nosili pištolje i noževe, saopštila je danas lokalna policija.

Jedan klovn kasno sinoć metalnom šipkom je pretukao 35-godišnjeg prolaznika na ulici u Monpeljeu gde su stanovnici prijavili grupu od 14 klovnova na jednom parkingu. Ta grupa mladih je kasnije privedena.

Takođe na jugu Francuske, tri vozača automobila podnela su tužbu zbog napada "klovnova" tokom protekle noći. Privedeni mladići naveli su policiji da su podlegli modi "agresivnih klovnova" koja se propagira na društvenim mrežama, posebno na Fejsbuku.

Taj fenomen registrovan je i u Velikoj Britaniji i SAD, gde se Noć veštica, maskenbal s kostimima koji treba da plaše ljude, obeležava 31. oktobra.

(Telegraf.rs / Beta)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kasapin

    26. oktobar 2014 | 18:02

    Samo da nesto kazem ,trebalo bi dobro da se razmisli proslava noci vestica jer svasta moze da se desi. Ovi teroristi ne prezaju i da se maskiraju u klovnove.

  • Orangutan

    26. oktobar 2014 | 18:09

    Što bi rekao Penivajz iz knige "IT" od Stivena Kinga: "SVI ĆE TE PLUTATI"!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA