Policajac se upucao na svadbi svog sina!

Policajac Dragan Šijan (53) ranjen je u dvorištu porodične kuće u Ulici Branislava Petronijevića, gde su se okupljali svatovi za svadbu njegovog sina, kada je slučajno upucao samog sebe u šaku

  • 38

Policajac Dragan Šijan (53) ranjen je juče u Mladenovcu u dvorištu porodične kuće u Ulici Branislava Petronijevića, gde su se okupljali svatovi za svadbu njegovog sina, kada je slučajno upucao samog sebe u šaku. Šijan je ispalio metak sebi u ruku iz službenog pištolja.

Kako “Blic” saznaje, policija sumnja da je do ranjavanja došlo jer se metak zaglavio u cevi, a ispaljen je dok je Šijan pokušavao da promeni okvir s municijom.

Sumnja se da je ranjeni policajac tokom dana već pucao u vazduh. Zaglavljeni metak naneo mu je prostrelnu ranu šake, a pomoć su mu ukazali svatovi, koji su ga i prevezli u Dom zdravlja.

Policija je uzela izjavu od ranjenog kolege i pokrenula istragu. Inspektori su razgovarali i sa svedocima, a našli su čaure u dvorištu.

Veseli otac, na kraju, nije bio na svadbi sina jer je zadržan na lečenju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bbbbb

    27. oktobar 2014 | 07:35

    Znaci ne znam sta vam znaci to pucanje,druze idi na ledinu ispucaj u zemlju ako ti se vec puca,svako zrno se vrati na zemlju to valjda svi znate i velika verovatnoca da ce pogoditi nekog.Ovom tati verujem da nije lako ali neka to ostalima bude za nauk.

  • mrSale71

    27. oktobar 2014 | 08:31

    Trebao bi da odgovara zbog napada na sluzbeno lice

  • Vrlo

    27. oktobar 2014 | 07:55

    Kretenski mi je kada ljudi pucaju na svadbi...sreca da je promasio ljude i da nije sebe pogodio u vuglu...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA