Pijani Slovenac se ubio igrajući ruski rulet

Policija nije želela da potvrdi navode nekih medija da je do tragedije došlo u većem društvu mladih koji su pili alkohol, i da je nastradali u jednom trenutku zaigrao igru "ruskog ruleta", stavivši u revolver samo jedan metak, zavrtio bubanj i naciljao u glavu, a nakon toga povukao obarač

  • 4

Mladi 18-godišnji Slovenac ispalio je iz pištolja sebi metak u glavu, a policija istražuje sumnje da je reč o igranju "ruskog ruleta".

Gost na svadbi pucao je sebi u glavu, igrajući "ruski rulet" sa "praznim" revolverom, prenosi Srna. Tragedija se dogodila u ranim jutarnjim časovima u nedelju nedaleko od Novog Mesta.

Tamošnja policija potvrdila je da je naređena obdukcija nastradalog i da slučaj ne tretiraju kao obično samoubistvo nego ispituju sve okolnosti događaja.

Policija nije želela da potvrdi navode nekih medija da je do tragedije došlo u većem društvu mladih koji su pili alkohol, i da je nastradali u jednom trenutku zaigrao igru "ruskog ruleta", stavivši u revolver samo jedan metak, zavrtio bubanj i naciljao u glavu, a nakon toga povukao obarač.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zakon

    27. oktobar 2014 | 23:15

    A napio se od Americkog Jecka...kapirate...slovenac,ruski ,americki ;)

  • ANTE BAN

    28. oktobar 2014 | 17:35

    Nažalost; nije jedini! Od ruskog ruleta stradali su i mnogi poznati, npr. proslavljeni ruski književnik M.J. Ljermontov- i to u cvijetu mladosti.

  • Neko

    28. oktobar 2014 | 07:34

    A jel postoji trezan slovenac?!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA