Otvoren sajt za prodaju ukradenih automobila, da li je i vaš među njima?

Na internetu se pojavio prilično bizaran oglas u kome se, verovali ili ne, reklamira prodaja vozila koja su ukradena! Cela "akcija", po svemu sudeći, odvija se u Hrvatskoj, ponuda je šarenolika, a nudi se i "jugo" kao poklon iznenađenje po ceni od 150 evra!

  • 6

Upravo su vam ukrali automobil? Onda teško da će vam prijati vest koji ćete upravo pročitati.

Naime, na internetu se pojavio prilično bizaran oglas u kome se, verovali ili ne, reklamira PRODAJA UKRADENIH AUTOMOBILA!

Rekli bismo da se cela "akcija" odvija u Hrvatskoj, jer su cene u kunama, evrima i dolarima. Ponuda je šarena - od alfe romeo, preko audija, bmw-a, citroena, fijata, honde, mazde, mercedesa, minija, pežoa, poršea, renoa, tojote, volva, folksfagena, do juga, koji spada u poklone iznenađenja i prodaje se za 150 evra!

-  Krađa automobila započela je još davne 1886. godine kad je Karl Benc ukrao čudno prevozno sredstvo iz susedovog dvorišta. Nazvao ga je automobil. Ubrzo je shvatio da je to unosan posao, te je unajmio radnike za ispomoć. To su bili redom: Gotlib Daimler, Vilhelm Majbah  i Zigfrid Markus.

Nakon par godina uspešnog poslovanja, osnovali su ovu firmu.

- Tokom godina, mnoge su se poznate ličnosti vozile našim automobilima. Čak nam je i papa Ivan Pavle II ukazao svoje poverenje, te smo za njega ukrali papamobil od egipatskog faraona zvanog Nefertiti.

- Svi naši automobili su ukradeni od savesnih i pažljivih vlasnika koji redovno održavaju svoj automobil. Pri krađi, automobili se ne oštećuju zahvaljujući dugom iskustvu naših "radnika". Svaki automobil je prefarban i broj šasije profesionalno prekucan tako da se ne morate brinuti za policiju. Policija je naš najmanji problem budući da ih redovno potplaćujemo. Naš uspešni tim već se decenijama  bavi ovim unosnim poslom. Niko od nas nije proveo u zatvoru više od godinu dana i, možemo Vam garantovati da neće.

Mi smo jedini preprodavači na crnom tržištu koji vam daju dve godine garancije na ukradeno vozilo i time garantujemo da vas policija neće locirati. Takođe, dobićete još jedno besplatno farbanje godinu dana nakon kupnje, za vaš miran san - jer mi brinemo za naše kupce. Poverite nam se s razlogom, poručuju na kraju ovi bizarni kradljivci.

Ili šaljivdžije, procenite sami.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dragoljub

    28. oktobar 2014 | 18:54

    Koji komentari, prosto da ne poverujes, sto tim lopovima ne dignete i spomenik, kako vam ne padne na pamet da je za taj auto neko radio, da mu je, mozda neophodan, da nema novca za novi, ne slavite bitange.

  • Kasapin

    28. oktobar 2014 | 17:12

    Ovo su carevi ' cestitam i neka vam je sa srecom mozda sam vas potencijalni kupac, pozdrav iz austrije.

  • Pazarac

    28. oktobar 2014 | 18:06

    Eh da Ste malo bliži nama

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA