KAKO DA SE OBOGATITE U SRBIJI: Na ovom proizvodu se zarađuje 25 puta više od uloženog!

Dok na svadbi čeprkate po novčaniku kako biste iskopali poslednji dinar za fotografiju "na kojoj ste ispali strava", sigurno vam nije palo na pamet da je upravo osoba preko puta vas ona koja se setila da može dobro da zaradi na vašoj i našoj taštini. Učite od njih!

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Radovan Foto amater
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • IGOR

    25. septembar 2017 | 18:58

    Najbitniju stvar niste kazali.Put do para je proces koji traje.Da uprostim stvar,pocnes u svakom poslu kao segrt,donesi prinesi pomogni...pa kasnije avanzujes...pa onda odradis tezgu jednu dve...pa kad skupis pare pazaris aparat naravno od osobe koja je u poslu...pa radis radis kao magarac...pa kad zaradis ulozis u opremu...pa prodje vreme pa pocnes da zaradjujes... A te price da danas pocnes a sutra si bogat nisu moguce.

  • kiza

    09. decembar 2014 | 01:21

    Mozda je nekada bilo tako ali vise nije. Komsija je bio u tom poslu.Imao je uslov da kupi foto aparat za 1500e,naravno od coveka koji je u tom poslu sa fotografijama i svadbama.On mu je namestao poslove,jer ne moze svako da slika.Od "tezge"isplacuje velikim delom aparat,a delic mu ostane.Jednostavno zna se ko je u tom poslu i to jedna citava ekipa,gde se zna ko gde moze da "radi".Isplatio je na kraju taj aparat i nesto je cak i zaradio,i skoro smo kratko razgovarali,onako,neobavezno.Ima jako malo posla,nema vise toliko svadbi i onaj ko pravi vec ima svog fotografa.Tako da ovaj tekst nema veze sa situacijom na terenu...I jos na kraju,nekada sam placas za gorivo,pa ako je udaljeno,onda nista nisi uradio.Za mladence ide i dosta veliki broj besplatnih slika,zavisi od svadbe.Ali da li stvarno mislite da moze bilo ko,sa bilo kakvim aparatom da se pojavi na nekoj svadbi i da slika?Ne moze....

  • Kiki

    06. novembar 2014 | 09:03

    Ne moze svako sa bilo kakvim aparatom da bude profesionalni fotograf. Mi smo se recimo sa nasim dogovorili da nema prodavanja slika na svadbi. Platili smo jednu cenu za sve i on je davao slike gostima bez da naplacuje njima bilo sta. Posle je nama izradio dva albuma predivnih slika i sve slike stavio na cd. A slike su fantasticne! Toliko divno slikane, osmisljene i kreativne.. presrecni smo bili!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA