Ispovest oca jedine preživele u udesu na obilaznici kod Resnika

- Ležala je pokrivena čaršavom do vrata. Po licu ima ogrebotine, a iznad levog oka veliku posekotinu. Izgledala je tako mirno i spokojno - kaže Zoran Mihajlović, otac Vlentine koja je u komi od sudara u kom je poginulo njenih četvoro prijatelja

  • 1

Zoran Mihajlović, otac Valentine Vanje Mihajlović (19) koja je jedina preživela udes kod okretnice na obilaznici kod Resnika u noći između subote i nedelje, kaže da se moli Bogu i Svetoj Petki da se ona probudi iz kome i oporavi.

Valentina se varaćala sa svadbe iz Barajeva sa dečkom Danijelom Dominikovićem (22) i troje prijatelja te kobne noći kada se na obilaznici u njihov "reno klio" direktno zakucao šleper, piše "Informer". Na licu mesta poginuli su Dominiković, Kristijan Fazkija (21), njegova verenica Isidora Demir (21) i Sead Kruezi (20).

Lekari se bore za život Valentine koja je s višestrukim prelomima prebačena u Urgentni centar.

- Lekari kažu da je stanje nepromenjeno. Kritično, ali stabilno. Pod anestezijom je i od udesa se nije budila. Nadamo se najboljem jer je mlada, izdržaće... Od kada su me obavestili šta se desilo, molim se Bogu da preživi - kaže očajni Zoran.

On je u ponedeljak video svoju Valentinu na aparatima za održavanje u životu.

- Ležala je pokrivena čaršavom do vrata. Samo joj se lice vidi. Po licu ima ogrebotine, a iznad levog oka veliku posekotinu. Izgledala je tako mirno i spokojno. Danas je kod nje ulazila njena majka Marina. Teško joj je, ne može da stoji na nogama od bola - kaže Mihajlović.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA