ONI DOLAZE: NASA snimila leteći tanjir kod Sunca! (FOTO)

Pogledajte najnoviju fotografiju koju je uslikala NASA i koja je pokrenula lavinu komentara i opet ponudila dokaz da definitvno nismo sami u Kosmosu

  • 41

Solarni i heliosferični opservatorijum (SOHO) se bavi snimanjem i fotografisanjem Sunca još od 1996. godine, ali sada umalo da im promakne jedna od najbitnijih slika ikada.

Naime, 25. oktobra uslikano je nešto za šta se pretpostavlja da je NLO (neidentifikovani leteći objekat) veličine planete Zemlje, koji ulazi ili izlazi iz orbite Sunca, i koji definitivno ne gori. Ovo nije prvi NLO koji je viđen kod Sunca, ali je definitivno najveći do sada uslikan.  Još 2012. godine pojavila se fotografija letelice sa "rukom" koja izgleda kao da preko nje dopunjava sebi gorivo.

Što se tiče ove poslednje fotografije, NASA za sada nije ništa izjavila. Ne zna se da li brod dolazi ili napušta površinu Sunca, ali je sigurno da je veličine planete Zemlje.

Postavlja se pitanje od čega je napravljen, jer sigurno je to metal za koji mi nismo čuli, koji može da podnese takve napore i temperature. Ako ulazi u Sunce, da li pripada vanzemaljcima koji žive tu, ili pak su možda tu samo u prolazu, došli su da dopune gorivo ili neka teorija slična tome, koju podržava astronom Vilijam Heršel sa svojim kolegama.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milan

    29. oktobar 2014 | 22:11

    Za 150 godina iscrpli smo skoro rezerve nafte, ostalo je jos nesto malo gasa, unistili atmosferu zagadjenjem, tope se gleceri stari ni mi ne znamo koliko i ostavljamo nekim buducim generacijama jedno veliko nista. Naravno da postoje i drugi i drugaciji svetovi koji su mnogo napredniji ali nas intelekt to ne moze da shvati. U tekstu se kao materijal pominje celik a tesko da mozemo da iskujemo maceve kao pre hiljadu i vise godina. Unistava i sve a intelekt nam je na zalost na malom nivou. Jednostavno, mnoge stvari ne razumemo jer ne ulazemo dovoljno u nauku vec u ratove.

  • DD

    29. oktobar 2014 | 21:58

    ONI SU ODAVNO NA ZEMLJI .

  • Djole

    29. oktobar 2014 | 22:23

    Oni su tu vec dugo...oni su nas i stvorili...spoj humanoidnih i reptiloidne rase...posmatraju nas razvoj...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA