Dečaci iz Batajnice prebačeni u Tiršovu, stariji i dalje kritično!

Braća Dragan (14) i Saša (13) Jovanović, koja su stradala prevozeći sekundarne sirovine, prebačeni iz Urgentnog centra na Dečiju kliniku. "Mlađem dečaku malo bolje, dok za starijeg ne mogu da dajem prognoze", kaže portparol UC Drago Jovanović

  • 0

Braća Dragan (14) i Saša (13) Jovanović, koji su teško povređeni 16. marta u saobraćajnoj nesreći u Batajnici, prebačeni su iz Urgentnog centra na Dečiju kliniku u Tiršovoj. Portparol Urgentnog centra Drago Jovanović, rekao je da je mlađem dečaku malo bolje, dok za starijeg nije mogao da daje prognoze.

- Mlađi dečak je prvi prebačen na Dečiju kliniku u Tiršovoj i kod njega su konstatovane male promene na bolje. Stariji dečak je posle njega, takođe, smešten u ovu ustanovu i tamo će biti preduzete sve neophodne mere lečenja - rekao je Jovanović.

Dečaci su neposredno posle saobraćajne nesreće sa ozbiljnim povredama prebačeni na Urgentni centar. Kod mlađeg su lekari konstatovali povrede glave, grudnog koša i prelom rebara, dok je stariji zadobio povrede glave i kičme.

Nesreća se dogodila 16. marta, oko 5.30 sati, u ulici Milenka Pavlovića u Batajnici. Na dečake je naleteo kombi "zastava iveko" dok su biciklom, na koji je bila prikačena korpa, skupljali stari papir i karton. Vozač kombija Miloš Krstajić (24) je prednjom desnom stranom udario u zadnji deo bickla na kom su bili dečaci. Od siline udaraca bicikl sa prikolicom je izleteo u desnu stranu i odleteo u kanal pored puta. Vozač se tereti za teško delo protiv bezbednosti saobraćaja.

(A. T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA