SVAKA ČAST: Subotičanin postao direktor u Rols Rojsu!

Daniel Starke je rođen u Subotici, a odrastao u Holandiji. Na nemačkom Univerzitetu primenjenih nauka u Forzhajmu je dobio diplomu za dizajn, govori nekoliko jezika uključujući Engleski, Nemački i Holandski

  • 10

Jedan od najluksuznijih brendova na svetu, čuveni Rols-Rojs objavio je da je njihov novi direktor unutrašnjeg dizajna Subotičanin Daniel Starke.

Kako je navedeno u saopštenju Starke je karijeru u automobilskoj industriji počeo u Folksvagenu i Audiju, odakle je 2001. godine prešao u BMW. Direktor unutrašnjeg dizajna BMW-a je postao 2009. godine kada je počeo i njegov rad na enterijeru "i3" i "i8" modela.

Starke je rođen u Subotici, a odrastao u Holandiji. Na nemačkom Univerzitetu primenjenih nauka u Forzhajmu je dobio diplomu za dizajn, govori nekoliko jezika uključujući Engleski, Nemački i Holandski.

- Presrećni smo što se Daniel priključio Rols-Rojs familiji. Njegovo dizajnersko iskustvo i dokazani moderan izraz su savršeni za vodeću luksuznu kompaniju poput naše - izjavio je povodom ovog postavljenja direktor dizajnerskog odeljenja Rols Rojsa Žil Tejlor.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mobilan

    30. oktobar 2014 | 13:30

    Dosta vise da potenciranja srba..Covek mozda jeste rodjen u Srbiji , ali niti ima ime i prezime srpsko niti je odrastao ovde,dakle-nije Srbin!

  • Brrr

    30. oktobar 2014 | 14:36

    Znači bila gužva na graničnom prelazu,pa je morao da se rodi tu ili...?

  • мммрррр

    30. oktobar 2014 | 13:42

    Масон;)))))

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA