Lego carstvo u BIG šoping centru!

Veoma zanimljiva izložba eksponata napravljenih od LEGO kockica, inspirisana globalnim praznikom „Noć veštica“, predstaviće svima poznate likove pop kulture, poput onih iz filmskih i serijskih ostvarenja "Star Wars“, "Pirates“, "City“, "Friends“ i drugih

  • 0

Prvog i drugog novembra, novosadski BIG šoping centar biće mesto koje će okupiti ljubitelje LEGO kockica.

Veoma zanimljiva izložba eksponata napravljenih od LEGO kockica, inspirisana globalnim praznikom „Noć veštica“, predstaviće svima poznate likove pop kulture, poput onih iz filmskih i serijskih ostvarenja "Star Wars", "Pirates", "City", "Friends" i drugih.

Svi ljubitelji LEGO zanimacije moći će da učestvuju u raznim aktivnostima kao što je brzo slaganje kockica, dok su za najmlađe organizovane prezentacije interaktivnih eksponata.

BIG šoping centar nastavlja da pruža mnogo razloga da i ovog vikenda kvalitetno provedete vreme baš u tom tržnom centru, a kao i uvek, ulaz i sve aktivnosti smeštene na prvom spratu BIG-a su besplatni.

Više informacija možete dobiti na sajtu www.bigcenters.rs i na zvaničnoj Fejsbuk stranici.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA