TRESLA SE GORA, RODIO SE GAS: Rusija dala Ukrajini veliki popust, plin će teći ka Evropi i ove zime!

Ruski premijer, Dmitrij Medvedev, danas je potpisao dekret o popustu na cenu gasa za Ukrajinu. Dekret će se primenjivati od danas, a donet je na privremenoj osnovi do 31. marta sledeće godine

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika djole
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Maksa

    03. novembar 2014 | 03:46

    Rusi cave

  • B.b

    02. novembar 2014 | 11:26

    Evo sta ameri rade rusima spuste cenu barela na 80 dolara i sta onda rusi moraju spustit plin jos im stavlja sankcije rusima bravo Obama jedan nula za tebe

  • Daleko je Rusija pomirite se sa time

    02. novembar 2014 | 10:59

    Ma samo mali uvek nagrabuse kada to svatimo da na ni Rusija ni zapad ne mogu biti "prijatelji" to moramo biti sami sebi prvenstveno.I izgraditi odnos sa svojom okolinom prvenstveno sa komsijama koju smo svi zajedno usr..i 90,kakvi god bili i koliko se god ne voleli druge nemamo i moramo da gledamo da zajedno egzistiramo na istim ovim prostorima hteli mi to ili ne.Veliki gledaju samo intere,interes,interes u vek bilo i ostace tako.Mi treba da gledamo sebe a ne da dozvoljavamo da upadamo u situaciju izmedju cekica i nakovnja i koliko puta smo to prosli kroz istoriju ratove,masovne pogrome i golgote i jos se nismo dozvali pameti?!?Prvo treba da gledamo cija je balkan interesna zona i time sebi prioritete da postavljamo,a ne da se vodimo nekim mitovima i glupim emocijama prema nekome ko te zeli koristi u svoje politicke svrhe trenutno je to Rusija kojoj takva situacija odgovara.Da im mi budemo alat koji treba da iskoriste da provociraju zapad,a kada mi dobijemo cusku oni se kulturno povuku kao i uvek,njihove vec vidjene fore.Obecavaju gas obecavaju neke krntije od migova puna im usta bratsva a za bombardovanje poslase operske pevace da nam pevanjem poruse protivnicke avione ma daleko im lepa kuca...Znam da se mnogima nece svideti moj komentar ali to je jednostavno moje licno vidjenje stvari,odnos politike-interesa i smatram da tako svet manje vise funkcionise.Bez uvrede onima ostalima koji imaju drugacije vidjene stvari i kome su mozda mojim komentarom povredjene emocije pozz svima...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA