SKANDAL: Uhapšen otac Stefana Milenkovića i poslat na robiju zbog seksualnog zlostavljanja dece od 13 i 15 godina?!

Dve devojčice optužile su profesora violine Zorana MIlenkovića za seksualno uznemiravanje tokom časova violine koje su pohađale od 2009. do 2010. godine, on je početkom prošlog meseca upućen na izdržavanje kazne od 4 godine i dva meseca, javljaju italijanski mediji

  • 19

Zoran Milenković, otac našeg poznatog violiniste Stefana Milenkovića i profesor violine, uhapšen je i poslat na služenje 4 godine i dva meseca zatvora zbog seksualnog zlostavljanja svojih maloletnih učenica, pišu italijanski mediji. Njega je 9. oktobra uhapsila italijanska policija zbog ovog krivičnog dela počinjenog pre više godina.

Da podsetimo, detalji ovog incidenta procureli su u javnost 2011. godine, kada je violinista i profesor optužen da je seksualno zlostavljao svoje dve učenice, koje su tada imale 13 i 15 godina. Šokantna izjava devojaka koje su posećivale njegove časove o tome da ih je Milenković milovao i ljubio u vrat, uzburkala je javnost. On je prvobitno osuđen na dve godine zatvora i doživotnu zabranu davanja časova muzike deci. Devojčice su ga optužile za neumesne zagrljaje i poljupce tokom časova violine koje su pohađale.

Tvrdilo se da je Milenković zlostavljao ukupno tri devojčice, dok je bio profesor u muzičkoj školi. Treća od njih je smogla snage da progovori tek kada je videla da je otac Stefana Milenkovića uhapšen i izveden pred sud. Nju je tadašnji profesor navodno seksualno uznemiravao pre deset godina, kada je bila trinaestogodišnjakinja. Zoran Milenković je svojevremeno tvrdio da u njegovim postupcima nije bilo zle namere i da mu je „veoma teško da postigne mir zbog upućenih kleveta“.

(Telegraf.rs/ Izvor: trentinocorrierealpi.gelocal.it)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srbin iz hrvatske

    2. novembar 2014 | 14:44

    Zasto skandal nek robija pedofil !

  • Ansy

    2. novembar 2014 | 14:31

    Ehe nije to Srbija da prodje nekaznjeno ili sa nanogicom jer je poznat

  • аконкагва

    2. novembar 2014 | 14:29

    Ма ко год био, и ма како се звао, за педофилију најстрожије могуће казне, јер трауме тих девојчица тешко и проток времена може да ублажи.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA