BRITANSKI PSIHO: Iskasapio dve prostitutke, na telefonu slike još hiljadu leševa (FOTO) (VIDEO)

U stanu Rurika Džutinga (29), uglednog bankara, policija je pronašla masakriran leš jedne gole devojke, a sa balkona je dopirao nesnosan smrad od leša druge devojke koju je barem nekoliko dana pre mrtvu i gotovo odrubljene glave uspeo da strpa u putnu torbu

  • 1

Policija u Hong Kongu saopštila je danas da je podignuta optužnica protiv Britanca zbog ubistva dve žene, uključujući Indonežaku čije je telo pronađeno u koferu na terasi njegovog stana.

Najzad je otkriven identitet uglednog bankara koji je osumnjičen za ubistvo dve prostitutke u luksuznom apartmanu na 31. spratu jednog nebodera. Reč je o Britancu Ruriku Džutingu, koji je pozvao policiju u svoj stan u kojem se nalazio leš žene. Dok je uviđaj bio u toku, policija je na njegovoj terasi pronašla kofer sa još jednim ženskim lešom, prenela je agencija AP.

Njegov stan nalazi se u četvrti Van Čai, poznatoj po noćnom životu i javnim kućama. Policajci su u stanu, u elitnom delu Hong Konga koji je plaćao skoro 4.000 evra mesečno, zatekli zidove oblivene krvlju. Nasred dnevne sobe ležao je masakriran leš jedne gole devojke, a sa balkona je dopirao nesnosan smrad od leša druge devojke koju je barem nekoliko dana pre mrtvu i gotovo odrubljene glave uspeo da strpa u putnu torbu.

Lokalni mediji prenose da optuženi Rurik Džordž Katon Džeting radi u bankarskoj industriji, a portparol "Bank of America Meril Linč" rekao je da je osoba s tim imenom do nedavno radila u toj banci. Otkriće dva leša izmasakriranih devojaka, za koje se pretpostavlja da su prostitutke, bilo je dovoljno šokantno za velegrad koji se može pohvaliti izrazito niskom stopom krvnih delikata, ali je u nedelju usledilo novo jezivo iznenađenje.

Policija je na Jutingovom telefonu našla hiljadu fotografija i nekoliko video-snimaka dveju devojaka nakon što su ubijene, ali postoji mogućnost da na snimcima nisu samo one, nego i potencijalno veći broj drugih, zasad neidentifikovanih žrtava. Forenzičari su na mestu zločina našli niz seksualnih igračaka, manju količinu kokaina i njegov smartfon.

Detektivi navodno "češljaju" sve klubove u elitnom kvartu u kojemu je Juting rentirao stan i pokušavaju da prikupe komade slagalice ne bi li shvatili širi kontekst zločina, koji britanski mediji uspoređuju s radnjom filma "Američki psiho".

Pogledajte video:

(Telegraf.rs / Izvor: telegraph.co.uk, Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA