PREVIŠE SEKSI ZA ZATVOR: Najpoželjniji robijaš dobio konkurenciju (FOTO)

Bez obzira na to što je ovaj mladić za Noć veštica napao čoveka sa teniskim reketom, on je na internetu postao "faca" zahvaljujući stavu lošeg momka i zelenim očima

  • 30

Šon Kori (29) iz Kalifornije mogao bi da postane opasna konkurencija "najzgodnijem zatvoreniku" Džeremiju Miksu, koji je u junu ove godine zaludeo žene širom sveta i u kratkom periodu postao prava internet senzacija.

On je postao popularan kada je njegovu fotografiju objavila policija u Stoktonu na svojoj internet stranici, ne sluteći kakve će reakcije ista izazvati.

Miksu, koji je u zatvoru završio zbog posedovanja oružja i oružane pljačke, bi titulu mogao da uzme Kori koji je u pritvoru jer je u petak, na Noć veštica, napao čoveka teniskim reketom u Santa Kruzu.

Kori je nakon kratkog period uhvaćen, a policiji nije poznato da li je on uopšte bio maskiran ili se samo pojavio na žurki.

Kao i Miksu, ovo mu nije bilo prvo hapšenje, jer je 2008. godine Kori uhapšen na Floridi zbog posedovanja marihuane.

Džeremi Miks nije mogao da unovči svoj izgled, jer mu je u zatvoru bilo zabranjeno fotografisanje, pa se zato nadamo da će Kori imati više sreće.

(Telegraf.rs / Izvor:dailymail.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA