OTAC ZLOSTAVLJANE BEBE: Nismo monstrumi kakvim nas predstavljaju!

- Meni nisu zabranili da vidim svoje dete i mogu slobodno da uđem u njegovu sobu. Ubeđen sam da moja supruga nije namerno povredila bebu - tvrdi Zoran Bojović (45), čije dete se od petka nalazi u jagodinskoj bolnici pod nadzorom lekara

  • 17

Otac šestomesečnog dečaka koji se zbog stravičnih preloma, hematoma i podliva nalazi u jagodinskoj bolnici Zoran Bojović (45), tvrdi da su on i njegova supruga neopravdano u javnosti predstavljeni kao monstrumi i da će učiniti sve kako bi vratio ženu i dete kući.

- Proživaljavamo horor. Nakon svega, ljudi o meni i supruzi misle da smo ratni zločinci i zlikovci, a policija je mislila i da hoću da pucam na njih kada su došli, a ko zna šta su još čuli o meni od lekara - ispričao je Zoran za Blic.

On takođe tvrdi i da nije povredio bebu, kao i to da čim je ugledao da dete ima podliv ispod oka odvego ga je kod lekara.

- Supruga mi je rekla da je zaspao na varalici i da je to od toga, ali lekari su ustanovili prelom desne rukice i ključne kosti. Stavili su mu gips, a u toku noći su došli da me hapse - rekao je on i dodao:

- Meni nisu zabranili da vidim svoje dete i mogu slobodno da uđem u njegovu sobu. Policija mi je zapretila da će me zatvoriti ako se bilo šta dogodi i da moram da budem priseban - kazao je on i dodao da je ubeđen da njegova supruga nije namerno povredila bebu.

Inače, majka i dečak se nalaze od petka u bolnici u Jagodini i pod lekarskim su nadzorom. Odvojeni su i njoj je zabranjeno da joj priđe sem u prisustvu medicinske sestre.

Zoran sa maloletnom suprugom (17) živi već dve i po godine, a za njihov brak je odobrenje dao Centar za socijalni rad iz Varvarina, pod čijim se starteljstvom nalazila majka jer inače boluje od metalne ometenosti u razvoju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • M5

    3. novembar 2014 | 14:35

    Žive zajedno već dve i po godine (od njene četrnaeste), Centar za socijalni rad odobrio brak, majka-devojčica je ometena u razvoju i ostajala je sama sa detetom, dete ima višestruke povrede, a on se čudi što su došli da ga hapse i tvrdi da nije monstrum?! Ko je tu lud, a ko zbunjen i ko koga ..., zaista ne znam, ali se nadam da će neko dobiti otkaz, a neko otići u zatvor.

  • Tuk

    3. novembar 2014 | 14:31

    Centar za socijalni rad je odobrio brak tada petnestogodisnjeg deteta ometenog u razvoju i coveka koji ima preko 40 godina! Ova drzava stvara degenericno drustvo

  • Suza

    3. novembar 2014 | 13:41

    AKO JE CENTAR ZA SOCIJALNI RAD, MENTALNO ZAOSTALOJ DEVOJCI, DOZVOLIO DA SE UDA, SA 14,5 GOD.,U BRAKU SU 2,5 GOD.,ZA COVEKA KOJI JE PREMA NOVOJ INFORMACIJI 28 GOD.STARIJI OD NJE, PITAM SE KOLIKO SU TEK ONI BOLESNI. DETE IM JE DATO DA VODE RACUNA O NJOJ, A ONI IZIGRAVAJU PROVODADZIJE.NEKO BI DEBELO TREBALO DA ODGOVARA U OVOM SLUCAJU.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA