PUTIN SE SMEJE, OBAMA PLAČE: Ovako izgleda vojska Rusije 2014. godine (VIDEO)

Na ovom snimku videćete demonstraciju moći ruske vojske, koja već godinama unazad važi za jednu od najboljih i najbolje opremljenih na svetu

Poznato je da je Rusija jedna od najvećih vojnih sila na svetu, a ovaj video to ne samo da dokazuje, već uliva strahopoštovanje svakome ko ga pogleda. Naročito rivalima Rusije.

Na snimku se vidi skoro sve čime moderna ruska vojska raspolaže, od pešadije do avijacije, sa modernim radarima i svim pratećim naoružanjem. Možemo samo da zamislimo kako se Obama oseća dok gleda ovaj snimak.

Da vam ne bi prepričavali dalje, najbolje je da pogledate video i sami se uverite u moć ruske vojske:

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cale

    4. novembar 2014 | 11:28

    Pokazano 10% a u tajnosti 90%

  • Bojan1986

    4. novembar 2014 | 14:37

    До сад свака освајачка земља, разбила се о зидине Кремља, Монголи су силног Џингис кана,иструнули по руским степама. Пољско царство као мехур пуче, кад их Петар Велики потуче, Бонапарту разби сила њина, Равницама поља Бородина, Је ли руска разбила армада, силу цара јапанског Микада, и буљуке турских јаничара, разби сила Николаја цара, Како прође фашистичка војска,кад закуца на врата Московска, оста 330.000 под бедеме тврдог Стаљинграда. Не остаде трага од Берлина, кад га руска преора машина. За један дан Русија растури, снаге Кине на води Усури, за дан један стигли су до Кубе, да покажу Америци зубе, Сада Руси вребају прилику, исти усуд чека Америку, само ако настави безглаво, да светско не поштује право.

  • аконкагва

    4. novembar 2014 | 10:56

    Још кад се узме у обзир велико руско војничко срце, уз сву технику, Обами остаје да обезбеди довољну количину марамица.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA