FANTOMSKI LOPOVI SEJU STRAH: Vezuju ljude dok ih pljačkaju, svaki dan ojade po jednu kuću!

U proteklih nekoliko dana izvršena je serija pljački u mestu Jarak, nedaleko od Sremske Mitrovice. Pljačkaši su upadali u porodične kuće iz kojih su uzimali novac, zlatan nakit, čak i kozmetiku i lične predmete. Lokalni SUP tvrdi da je registrovana samo jedna krađa?!

  • 8

U proteklih nekoliko dana izvršena je serija pljački u mestu Jarak, nedaleko od Sremske Mitrovice.

Pljačkaši su upadali u porodične kuće iz kojih su uzimali novac, zlatan nakit, čak i kozmetiku i lične predmete.

U svim obijenim kućama izvršena je premetačina, a u nekim slučajevima su u trenutku pljački bili i ukućani.

Oštećeni S. K, stanovnik ovog malog mesta nadomak Sremske Mitrovice, kaže da je njegova kuća opljačkana 24. oktobra oko 20 časova i da su lopovi preturili celo prizemlje njegove kuće.

-  Za vreme pljačke ukućani su se nalazili na spratu i dok su shvatili šta se dešava, lopovi su pobegli. Policija je obavila uviđaj i za njima se intezivno traga - kaže oštećeni za naš portal.

Takođe, saznajemo da je osim ovog, zabeleženo još niz drugih slučajeva, među kojima je i upad lopova u kuću starice koju su pljačkaši vezali i mučili.

Iz Policijske uprave u Sremskoj Mitrovici kažu da su registrovali jednu krađu, razbojništvo i neovlašćeno korišćenje tuđeg vozila.

Policijski službenici su izašli na lice mesta i izvršili uviđaje, a podnete su i krivične prijave protiv nepoznatih počinilaca.

(J. T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • аконкагва

    5. novembar 2014 | 11:04

    Када закон буде такав да штити приватан посед, где власник неће одговарати за заштиту своје имовине, онда ће и оваквих вести бити мање. Препишите од америчког демократског закона нешто, има и тамо нешто што вреди.

  • Mitar

    5. novembar 2014 | 11:07

    Ako vam ulazi lopov u kucu ako ste u mogucnosti odmah metak u celo to je jedino resenje da se ostali malo prisaberu dali ce jos da kradu.

  • Miki...

    5. novembar 2014 | 11:34

    Podnete prijave i to je to... drzavo odresi malo ruke narodnoj miliciji, pa ce manje biti upada...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA