Milovan Bojić: Šešelju u Hagu sve vreme pričaju da je eutanazija legalna!

- Vojislavu Šešelju su u Haškom tribunalu sve vreme pričali o „eutanaziji u holandskim zatvorima“ - kaže lekar Milovan Bojić, bivši ministar zdravlja Srbije, nakon obavljenog lekarskog pregleda lidera SRS-a u Hagu

  • 14

Vojislavu Šešelju su u Haškom tribunalu sve vreme pričali o „eutanaziji u holandskim zatvorima“, izjavio je lekar Milovan Bojić koji je prošle nedelje posetio lidera radikala.

Pored toga što su mu pominjali da je eutanazija u Holandiji legalna, Šešelju su u više navrata predočavani protivrečni nalazi u vezi sa metastazama na jetri, prenosi "Blic".

Bojić tvrdi da sve to piše u medicinskoj dokumentaciji koju su srpski lekari jedva dobili.

- O svemu smo u petak obavestili i potpredsednika Tribunala sudiju Karmela Agiusa, šefa kabineta predsednika suda Teodora Merona i generalnog sekretara Tribunala tokom dvosatnog sastanka - kaže Bojić.

Portparolka Haškog tribnala Magdalena Spalinska juče je navela da neće da komentariše konkretnu situaciju u vezi sa Vojislavom Šešeljem, ali da pritvorska jedinica sprovodi u potpunosti kompetentan sistem zdravstvene nege koji se striktno zasniva na holandskim standardima u vezi sa učestalošću, vrstama i metodama dijagnostike i medicinskog tretmana.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • toplistanadrealista

    5. novembar 2014 | 07:32

    U srbiji isto, "lider u regionu" i "faktor stabilnosti".......ulazak u eU poslije 2016-te pomjerena do 2022.....

  • Rodja

    5. novembar 2014 | 09:56

    Neda se Vojvoda tek tako lako!!!izdrzi predsednice!!!

  • četnik vukovar

    5. novembar 2014 | 11:02

    U ravnici su vojini Cetnici. Ceka narod sav da se vrati voljislav.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA