LUKSUZ I ORGIJE: Detalji života bankara koji je svojim ubistvima šokirao svet!

Britanski bankar Rurik Džating (29), optužen za ubistvo dve prostituke u Hongkongu, bio je očajan kad ga je verenica prevarila, a protiv depresije u koju je zapao poslednjih godina, borio se raskalašnim životom ispunjenim seksom sa prostitutkama

  • 0

Priča o uglednom bankaru sa Kembridža, u čijem su stanu pronađena iskasapljena tela dve prostitutke, ne prestaje da šokira. U javnost su isplivale informacije o njegovom stilu života koji je prethodio ubistvima, ali i priča o nesrećnoj ljubavi koja ga je gurnula u depresiju i promenila mu život iz korena.

Džatingov život dobio je neočekivani tok kad ga je verenica Sara Bat (28), s kojom se upoznao 2010. kad su oboje radili za kompaniju “Barkliz”, prevarila s drugim muškarcem. Posle toga nije bio isti.

Krvoločni bankar se u narednom periodu okružio azijskim lepoticama. Mnoge među njima su bile prostitutke sa kojima je u svom stanu organizovao danonoćne orgije.

Slabost prema lepim ženama videla se i u njegovom izboru partnerki, među kojima je bila i prelepa Britanka, glamur model Sonja Dajer. Ona je u potpunom je šoku nakon što je saznala šta se dogodilo. Studentkinja dizajna koja sebe naziva “Sonja Milkšejk”, bila je s bankarom četiri godine u vezi pre nego što se odselio u Hong Kong.

- Ona je šokirana. Samo razmišlja o tome da je ona mogla biti jedna od žrtava. Zbunjena je i veoma uzrujana - izjavio je anonimno za "Dejli mejl" jedan njen prijatelj. Ista osoba je potvrdila da se ubica dobro ponašao prema njoj dok su bili u vezi.

- Nikada nije pričala o detaljima njihove veze, ali je živela s njim i veza im je bila dobra - rekao je Sonjin prijatelj i dodao da su bankar i Sonja bili zajedno četiri godine i da su živeli zajedno. Čim se pročulo da je manekenka bila u vezi s ubicom, internet su preplavili spotovi koje je Sonja svojevremeno snimala za muške časopise.

O lagodnom životu u Honkongu svedoče i brojne slike na njegovom Fejsbuk profilu, a na mnogim od njih je i mlada majka Arijana Guarin iz Filipina, okićena ogrlicama i prstenjem. Sa njom je Džating vodio toliko luksuzan život da su ih njeni prijatelji poredili s Bredom Pitom i Anđelinom Žoli.

Suprotno krvavim scenama na koje je policija naišla u pretresu stana ubice, nekoliko žena s kojima je Džating bio u vezi, o njemu imaju samo lepe reči. Ni prema jednoj od njih, kako kažu, nije bio nasilan. Bio je, međutim, u dubokoj depresiji koju nekoliko njegovih bivših devojaka, s kojima su mediji razgovarali, povezuje s problemima na poslu.

- Priznao mi je da je imao finansijskih teškoća i problema sa zaposlenima, a u oktobru je pokušao da se ubije. Mislim da je to zato što je bio pod pritiskom - ispričala je devojka koja je želela da ostane anonimna. Druga pak tvrdi da je Dating bio, ne samo nenasilan, već dobar i inteligentan, ali i perfekcionista koji je uvek želeo da "uradi pravu stvar".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA