HAOS U KUĆI MILOŠEVIĆA: Rodbina izbacila udovicu Savinog brata, intervenisala policija!

Udovica brata Save Miloševića, Andrije, došla je u kuću da uzme stvari za koje smatra da pripadaju njenoj deci, a tome su se suprotstavili prisutni ukućani

  • 0

U kući Miloševića, u selu Johovcu, u kojoj je starina Savo usmrtio sina Stevana - oca bivšeg fudbalera, u ponedeljak uveče red je morala da uspostavlja policija. Udovica brata Save Miloševića, Andrije, došla je u kuću da uzme stvari za koje smatra da pripadaju njenoj deci, a tome su se suprotstavili prisutni ukućani.

U policiji su rekli da su njihovi pripadnici pozvani „zbog problema nastalih usled narušenih familijarnih odnosa“. Navode da je Danijela, supruga pokojnog Andrije, došla u kuću da uzme neke stvari za koje smatra da pripadaju njenoj deci, kao naslednicima, pišu "Večernje novosti".

Tome su se suprostavili neki od najbližih srodnika Miloševića, pa je bilo posla za policiju. U kući, inače, kako saznajemo, nije bio poznati bivši fudbaler, već njegova sestra Cvijeta i još neki srodnici.

Očito da ostavinska rasprava nije završena, a opšte je poznato, ubrzo posle sahrane Andrije, Savinog i Cvijetinog brata, da su u lošim odnosima sabratovljevom ženom i obrnuto. Navodno, nekih neporazuma je bilo još prvih dana posle Andrijine sahrane, navodno su se sukobljavali čak i na mesnom groblju, gde počiva, on, njegova majka, otac i deda sineubica, koji je skončano život u fočanskoj kaznionici.

Andrija Milošević stradao je u saobraćajnoj nesreći kod Šimanovaca, krajem prošle godine. Istog dana kada je bila sahrana neko je opljačkao njegovu kuću. Njegova pogibija bila je samo jedna u nizu tragedija koje su pogodile familiju poznatog fudbalera. Naime, njegov deda Savo pod dejstvom alkohola pre dve i po godine ubio je njegovog oca - sina Stevana.

(Telegraf.rs / Izvor: Večernje novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA