Počele pripreme za dečji festival "Medela Čarolija"

Tradicionalni dečji festival "Medela Čarolija" devetu godinu zaredom priređuje druženje uz muziku. Nakon mnogobrojnih audicija talentovane dece širom regiona dolazi na red polufinale, koje će biti održano 22. novembra. Finale će se održati 25. decembra u Domu Sindikata

  • 0

Tradicionalni dečji festival "Medela Čarolija" devetu godinu zaredom priređuje druženje uz muziku.

Nakon mnogobrojnih audicija talentovane dece širom regiona dolazi na red polufinale, koje će biti održano 22. novembra. Finale će se održati 25. decembra u Domu Sindikata.

Potpredsednica Vlade i ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović ove godine biće domaćin velikog finala "Medela Čarolije”. Potpredsednica Vlade i počasni građanin grada Zaječara važi za osobu koja voli decu, a ovo je samo jedan od načina na koji je rešila da se uključi u pojekat koji je vezan za njih.

Pažljivom selekcijom sadržaja i odabirom kompozicija želja projekta "Medela Čarolija" je da kod dece probudi osećaj prijateljstva, druženja, društvene odgovornosti i brige o drugima, brige o životnoj sredini. Ovaj projekat ima nameru da obnovi neke izgubljene vrednosti u društvu, da mališanima pruži zabavu i omogući im da kroz tu zabavu i igru nešto nauče.

Ideja festivala je i da se utiče na svest kako mališana tako i odraslih o društvu u kome živimo, prirodnoj sredini, aktuelnim pitanjima bitnim za razvoj dece u buduće odgovorne članove jednog društva.

Više informacija i detaljan raspored gradova u kojima će audicije biti održane možete pogledati na sajtu www.carolija.rs ili se možete informisati na: 011/2620345.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA