Silovatelju ponudila oralni seks, on spustio pantalone, a ona pobegla!

Pokušaj silovanja se dogodio na biciklističkoj stazi uz jezero, gde je devojka iz Češke vozila bicikl. Silovatelj je pratio u automobilu sve dok joj u jednom trenutku nije preprečio put. Izašao je iz vozila i započeo razgovor, a kada mu to nije pošlo za rukom, nasrnuo je na nju

  • 8

T.D. (31), pohotnik iz Biograda u Hrvatskoj, optužen je za silovanje 28-godišnje češke turistkinje na području Parka prirode Vransko jezero, i ovog meseca mu sledi suđenje.

Iako je suđenje zatvoreno za javnost, u međuvremenu se otkrilo nekoliko zanimljivih detalja iz ove strašne priče, pre svega način na koji je češka turistkinja uspela da pobegne i spasi sebe od mogućeg tragičnog ishoda.

Silovanje se dogodilo na biciklističkoj stazi uz jezero, gde je Čehinja vozila bicikl. T.D. je pratio u automobilu sve dok joj u jednom trenutku nije preprečio put. Izašao je iz vozila i započeo razgovor, a kada mu to nije pošlo za rukom, nasrnuo je na nju.

Kako je njegovo lice bilo prekriveno velikim krastama, devojka se, u strahu od prenošenja bolesti, zadnjim trzajima snage nasilno pribrala i pokušala nasilnika da onesposobi za dalju “akciju”. Dok je još ležala na podu, u nameri da izbegne trajne posledice, u očaju mu je ponudila oralni seks.

Nasilnik je na to odmah pristao, a kad je spustio pantalone do kolena, nesrećna devojka je počela da beži. Uspela je da se dočepa zaklona i odatle je pozvala policiju.

Odmah nakon dojave, policija je krenula u potragu za počiniteljem, pa je T.D. ubrzo pronađen u Biogradu i priveden u policijski pritvor u Zadru. On je tu zadržan na ispitivanju zbog prijave za silovanje.

Nakon ispitivanja, utvrđeno je da je ovaj čovek od ranije poznat policiji. On je pre dve godine uhvaćen zbog podmetanja požara na Vranskom jezeru.

(Telegraf.rs / Izvor:jutarnji.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mila

    6. novembar 2014 | 14:48

    Bravo, mala! Snasla si se! :)

  • Mila

    6. novembar 2014 | 14:49

    I ja imam takvu viziju, da mi se to ne daj Boze desi, ovako njezna, ne bih se mogla odbraniti pa bih mu ponudila da se dobro odvalimo, pa bih ga izujedala dolje dobro.. :) :)

  • Radiss

    6. novembar 2014 | 16:11

    Czech streets. ..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA