Beograđanka silovana u Banjičkoj šumi?

Čim je prošle nedelje policija dobila prijavu, patrola se uputila u šumu i pronašla devojku koja je zatražila pomoć. Tada im je ispričala da ju je manijak napao oko 19 sati dok je prolazila kroz šumu i pod pretnjom da će je povrediti odvukao u žbunje

  • 9

M. M. (30) iz Beograda prijavila je policiji da ju je nepoznati muškarac silovao u Banjičkoj šumi. Prema rečima devojke, dok se kroz šumu vraćala kući iz obližnjeg kafića, manijak ju je presreo, odveo u žbunje i pola sata se iživljavao nad njom.

Čim je prošle nedelje policija dobila prijavu, patrola se uputila u šumu i pronašla devojku koja je zatražila pomoć. Tada im je ispričala da ju je manijak napao oko 19 sati dok je prolazila kroz šumu i pod pretnjom da će je povrediti odvukao u žbunje, piše Alo.

Policajci su odmah počeli da tragaju za dokazima, odnosno tragovima na licu mesta, a devojka je prevezena u bolnicu gde joj je urađen ginekološki pregled, piše ovaj dnevni list. 

Kako analize još uvek nisu gotove, ne zna se da li je devojka bila silovana, ili je dobrovoljno pristala na odnose. Patrole policije pročešljale su Banjičku šumu, a proveravaju se i osobe koje su evidentirane kao egzibicionisti.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • gde nema zakona, misevi kolo vode

    7. novembar 2014 | 11:40

    Opet danas, auu brreee!!! Jadnica, juce otac dete, danas ovo ljudi mora da se sprece !!

  • 1970

    7. novembar 2014 | 11:56

    Uvedite smrtnu kaznu za silovatelje i pedofile.

  • zoran

    7. novembar 2014 | 13:34

    Pod hitno !!! menjajte zakon i ostro i po skracenom postupku iskorenite manijake !!! pa jel neko ima vlast u ovoj zemlji

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA