OVA BEBA JE 22 SATA BILA SAMA U ŠUMI: Pročitajte šta joj se tamo dešavalo i kako su je pronašli

Jedan od spasilaca je prišao maloj izgubljenoj devojčici, a ona mu se nasmejala, pozirala za najslađu fotografiju ikad, i rekla da voli šumu

  • 2

Bruklin Lin Lili (2) je iznenada zalutala i otišla u nepoznatom pravcu, igrajući se ispred svoje kuće u Tavas Sitiju, u istočnom delu države Mičigen. Nje nije bilo čitavih 22 sata, a za to vreme je bila sama u gustoj i hladnoj šumi.

- Brinuli smo se da neko nije došao po nju i odveo je - rekao je porodični prijatelj Patrik MekDonald. Porodica nestale devojčice i njihovi prijatelji su se plašili najgoreg.

Državni čelnici, poslanici i vatrogasci su zajedničkim snagama pretresli čitavo područje pešice i terenskim vozilima, a oluja koja je nailazila, ubrzala je njihovu potragu. Kada je jedan od spasilaca, Denis MekGakin, uz pomoć psa tragača K-9 pronašao Bruklin, ona se nije pomerila.

- Ona je podigla glavu sa zemlje. Videvši mene i mog psa, počela je da se smeje - rekao je MekGakin o ovom srceparajućem trenutku.

- Pitao sam je: Bruklin, da li mogu da te slikam? Ona je pogledala gore i poklonila mi neverovatni veliki osmeh. Rekao sam joj - hvala ti. A ona je odgovorila: Ja volim šumu - rekao je asistent šefa vatrogasaca Džefri Sejfrid.

Devojčica je bila prljava i sa manjim povredama, ali je na sreću njeno zdravstveno stanje ostalo u najboljem redu.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs/ Izvor: abcnews.go.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • CIA

    7. novembar 2014 | 16:21

    A mora da pita da slika da ga nebi neko tuzio posle!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA