OTAC I MAJKA MONSTRUMI: Mučili bebu do smrti i smejali se dok je plakala!

Gari Felenbaum je vezivao dečaka da visi naopačke, i udarao ga je bičem, a ima dokaza u da ga je vezao za stolicu i tukao metalnim predmetima, između ostalog i tiganjem

  • 14

Džilijen Tejt i njen momak Gari Felenbaum uhapšeni su i optuženi za ubistvo trogodišnjeg deteta koje su prethodno mučili tri dana.

Gari Felenbaum je vezivao dečaka da visi naopačke, i udarao ga je bičem, a ima dokaza i da ga je vezao za stolicu i tukao metalnim predmetima, između ostalog i tiganjem.  Par je živeo u jednoj prikolici u Pensilvaniji, zajedno sa ženom Garija Felenbauma, sa kojom nije u dobrim odnosima.

- Tukli su ga metalnim objektima, udaran je bičem, vezivan za stolicu i mučen, glava mu je udarana o zid. Imao je modrice na modricama - rekao je Tomas Hogan, okružni tužilac, i dodao da je medicinsko osoblje plakalo kad je videlo telo malog Skotija MekMilana.

Nakon što su završili sa njim , stavili su ga pod tuš, položili na dušek, i otišli u šoping i provod. Kad su se vratili odremali su malo i nakon što su videli da dečak ne daje znake života, zvali su nadležne službe. Ovaj par je imao još jedno dete od 6 godina koje im je oduzeto i koje živi kod rođaka.

Oboje su uhapšeni i zadržani u pritvoru bez mogućnosti kaucije, a krivična prijava je podneta i protiv žene Garija Felenbauma, koja nije ništa uradila kako bi pomogla zlostavljanoj deci.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • neizbezni cas

    9. novembar 2014 | 11:41

    Da ovako prodje beba od tri godine je strasan zulum ili nepravda. Ali je mozda u tome bozja mudrost, jer da je odrasla mozda bi postala poput njih ili gore. Boziji poslanik prorok Muhammed kaze 'Nevjernicka deca ce biti dzennetske tj.Rajske ptice' . I znajte ako se desi da deca mlada stradaju mozda je u tome za njih spas od vecne kazne. A Bog najbolje zna.

  • Niki

    7. novembar 2014 | 16:14

    Kome Bog sve daje decu...

  • Ivana

    7. novembar 2014 | 16:13

    Jaooo muka mi je. Ovo nisu ljudi.Sotone. Šta uradiše detetu, ma ne mogu ni da mislim. Užas.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA