SRPSKO-HRVATSKA SARADNJA: Adria Media Group i Styria Media Group medijski partneri

Obe kompanije postaju partneri u izdavačkoj kući Adria Media Zagreb, koja već godinama ima jasnu poziciju tržišnog lidera u segmentu zabavnih magazina u Hrvatskoj.

  • 0

Današnjim potpisivanjem Ugovora Adria Media Group, postaje partner sa kompanijom Styrija Media Group na tržištu Hrvatske.

Obe kompanije postaju partneri u izdavačkoj kući Adria Media Zagreb u čijem portfoliju se nalaze najuspješniji naslovi poput magazina Story, Cosmopolitan, Elle, National Geographic, Sensa i mnogi drugi. Ovim poslovnim partnerstvom stvara se vodeća regionalna medijska kompanija koja je lider na tržištu magazina i web komunikacija.

Styria Media Group je dugogodišnjim ulaganjima ostvarila dominantnu poziciju na hrvatskom tržištu dnevnih novina i web portala, pre svega kroz izuzetan uspeh glavnih naslova poput 24 sata, Večernjeg lista, Poslovnog dnevnika i Njuškala.

Adria Media Zagreb već godinama ima jasnu poziciju tržišnog lidera u segmentu glossy magazina u Hrvatskoj. U skladu s dugoročnom strategijom, kompanija se poslednjih godina pretvorila u tzv. fabriku sadržaja koji se nudi na različitim platformama - od najkvalitetnih internacionalnih i domaćih magazina, do digitalnih medija, B2B projekata i evenata, s ciljem da se krajnjem korisniku ponudi što kvalitetniji sadržaj

- Veliko nam je zadovoljstvo što ćemo u budućnosti nastaviti regionalnu saradnju sa partnerom kao sto je Styria Media Group i zajedno raditi na daljem razvijanju komanije Adria Media Zagreb. Čvrsto verujemo u hrvatsko tržište koje ima sve potencijale za razvoj medijskog poslovanja. Uvereni smo da zajednički u partnerskim odnosima sa Styrijom, možemo nastaviti sa uspešnim razvojem magazina, web portala i video sadržaja. Sigurni smo da je budućnost zdravog poslovanja u povezanosti regije, jačanju regionalnog poslovanja i stvaranju regionalnih partnerstava - izjavio je Aleksandar Rodić, CEO Adria Media Group

Ostvarivanjem svojih poslovnih ciljeva i proširenjem poslovanja i na zemlje Evropske Unije, kompanija Adria Media Group svakako doprinosi učvršćivanju ekonomskih regionalnih partnersta, jačanju regionalnih ekonomija i privrede, što je osnova svih modernih društava i jasan cilj zemalja našeg regiona.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA