NAMA JE TO MALO, A NJIMA PUNO: Usrećite decu kojoj je potrebna pomoć, evo i kako! (FOTO)

Kupovinom čestitki činite najmanje dve lepe stvari: svojim poslovnim partnerima i prijateljima ćete poželeti sreću i uspeh u Novoj godini autentičnim čestitkama i istovremeno učestvujete u prikupljanju sredstava za pomoć i unapređenje uslova života dece u lokalnoj zajednici

  • 0

Rotari klub Pančevo-Mihajlo Pupin i ove godine sprovodi svoju tradicionalnu humanitarnu akciju izrade i distribucije novogodišnjih čestitki pod nazivom "Čestitke za srećnije detinjstvo". U prethodne tri godine omogućeno da deca iz škole za osnovno i srednje vaspitanje dece sa posebnim potrebama "Mara Mandić" i doma za decu bez roditeljskog staranja "Spomenak" iz Pančeva opreme TV salu, fitnes salu, kupe neophodne sportske rekvizite, projektor i platno i završe sistem za video nadzor škole kako bi učenici bili sigurniji.

Zainteresovani sugrađani mogu da se pridruže i u ovoj akciji, kupovinom novogodišnjih čestitki koje samo dečija mašta i stvaralačka originalnost mogu da naprave. Kupovinom ovih čestitki činite najmanje dve lepe stvari: svojim poslovnim partnerima i prijateljima ćete poželeti sreću i uspeh u Novoj godini autentičnim čestitkama i istovremeno učestvujete u prikupljanju sredstava za pomoć i unapređenje uslova života dece u lokalnoj zajednici.

Ovogodišnje čestitke će biti svečano promovisane na otvaranju izložbe nagrađenih radova u galeriji Centru za kulturu, početkom decembra 2014. Tačan datum biće naknadno objavljen, a svi učesnici konkursa biće pravovremeno obavešteni. Sve učesnike očekuju specijalna iznenađenja, a šest najboljih će dobiti vredne nagrade.

Čestitke se mogu kupiti kao komplet od 12 komada ili pojedinačno sa motivom po izboru. Cena za komplet od 12 komada, sa kovertama je 600 dinara. Cena pojedinačne čestitke (po izboru) sa kovertom je 100 dinara. Postoji mogućnost personalizovanja čestitki odnosno doštampavanja određene poruke, po posebnoj ceni a u skladu sa zahtevom naručioca.

Mejl na koji možete da šaljete porudzbine je cestitke@telegraf.rs ili putem telefona 064/813-0020.

Naručene čestitke možete platiti na dva načina:

– uplatom na žiro račun broj 205-178258-75 kod Komercijalne banke Beograd

– Ili pouzećem, prilikom preuzimanja.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA