HOROR: Očuh ubio dete od dve godine!

Dvogodišnje dete podleglo je povredama u bolnici u Kaknju, a nakon policijske istrage uhapšen je očuh deteta zbog sumnje da mu je naneo povrede od kojih je preminulo

  • 4

Policija u BIH uhapsila je muškarca V.S. iz Kaknja zbog sumnje da je naneo smrtonosne povrede dvogodišnjem detetu S.A. Nezvanično se saznaje da je muškarac kome su objavljeni samo inicijali očuh deteta.

Iz MUP-a Zeničko-dobojskog kantona saopšteno je da je Policijska stanica Kakanj 4. novembra  obaveštena da je u Službu hitne medicinske pomoći u Kaknju, u pratnji V.S. i S.N. dovezeno povređeno dete rođeno 2012. godine.

Lica koja su dovela dete tvrdila su da su povrede nastale prilikom pada na betonsku podlogu u dvorištu kuće u kojoj žive u Kaknju. O svemu je obavešten dežurni tužilac Kantonalnog tužilaštva u Zenici.

Policajci su pregledali dvorište kako bi utvrdili činjenice i okolnosti pod kojima je došlo do pada. Međutim, nisu pronađeni tragovi koji bi ukazivali na mesto pada, niti su kroz obavljene razgovore utvrđeni svedoci događaja.

Dete je sledećeg dana, 5. novembra, preminulo od zadobijenih povreda. Dežurni kantonalni tužilac naložio je obdukciju, nakon koje je utvrđeno da je reč o nasilnoj smrti.

Nakon izvršene obdukcije i drugih preduzetih mera kojim se došlo do operativnih podataka da konstatovane povrede nisu posledica pada nego mogućeg fizičkog zlostavljanja, istog dana u Kaknju su uhapšeni V.S. i S.N.

Muškarac je zadržan u pritvoru zbog sumnje da je počinio krivično delo nasilje u porodici. Reč je o osobi koja je već prijavljivana zbog nasilja u porodici. Prema nezvaničnim informacijama, V.S. i S.N. živjeli su u vanbračnoj zajednici.

(Telegraf.rs / Izvor: Nezavisne.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marijana

    7. novembar 2014 | 18:13

    Smrtna kazna za ovakve debile, koji na maloletnoj deci lece svoje frustracije!

  • ap0calypto

    7. novembar 2014 | 19:35

    Neko je pitao pre neki dan da li ima normalnih ljudi. Ja vise ne znam da li sam ja normalan koliko ovakvih vesti ima

  • Razno

    8. novembar 2014 | 23:02

    Udala se, rodila dete, ostavila muža, našla dečka - sve za dve godine, pritom dečko ima istoriju porodičnog nasilja. Gde su ti oči, ženo, takve biraš da je svaki komentar suvišan. Jadno dete, ni krivo, ni dužno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA