NAJNEOBIČNIJA ISPOVEST: Ja sam gej, ali sam se zaljubio u ženu!

Rajtor Dojl je homoseksualac koji se, neočekivano, zaljubio u jednu ženu, a kako kaže njegova privrženost ženama prevazilazi granice onoga što je danas postalo fenomen, ljubav koju homoseksulani muškarci osećaju prema svojim najboljim prijatljicama

  • 29

Rajtor Dojl je gej, ali se zaljubio u ženu koja ga je na prvom susretu podsetila na Grejs Keli. U ispovesti koju je dao za britanski "El", ovaj muškarac je postavio pitanje: "Može li ljubav da bude iznad seksa?".

Ovaj muškarac je naglasio da njegov problem mnogima ne izgleda kao problem, i da ga mnogi pitaju: "Da li razmišljaš da se kandiduješ za predsednika?".

On je u svojoj ispovesti napomenuo da njegova privrženost ženama prevazilazi granice onoga što je danas postalo fenomen, ljubav koju homoseksulani muškarci osećaju prema svojim najboljim prijatljicama. Za njega je ljubav koju oseća prema suprotnom polu jača od uživanja u zajedničkoj kupovini. Gej muškarac i hetero žena koji "otkriju da su rodne duše" doalze do nekog drugog nivoa potreba i želja.

Kako je reako njegova seksualna želja i srce su celog života bili u lošim odnosima, kao rastavljeni supružnici koji zbog religijskih razloga ne žele da se razvedu.

- Pre nego što sam prihvatio da sam gej, ja sam očajnički pokušavao da pobedim svoju seksualnost. čak sam i nevinost izgubio sa devojkom koja je, kako mi je brat govorio, prava Barbika- rekao je on.

Sa preseljenjem u Njujork rešio je da se prepusti svojoj prirodi.

- U 22. gpdini se preokrenulo, spavao sam sa svakim muškarcem na Menhetnu i pričao svakom o sebi ko je želeo da sluša- dodao je.

Svakoj devojci koja je od njega želela nešto više govorio je tri reči: "Ja sam gej".

-Konačno sam se osetio slobodnim, jakim i prvi put u životu sam znao ko sam- ispričao je.

A onda je sreo Serenu Meriman.

- Ona je bila jedan od šestnaestoro učesnika kursa glume koji sam pohađao godinu dana posle završetka koledža. Moje oči su prešle preko svih drugova, koji su verovatno bili homoseksualci, i zaustavili su se na njene zlatne uvojke i primetile njen neverovatan stil- ispričao je Rajtor.

Grejs Keli, na koju ga je Serena podsetila, ušetala je u njegov život i pobedila usamljenost koja ga je mučila i pored brojnih seksualnih veza.

Serena je u to vreme u svojoj porodičnoj kući priređivala sjajne zabave, Rajtor je odlazio na njih i svi su mu govorili : "Dopadaš se Sereni". I on je znao da ga je Serena osvojila.

- Serena je znala da sam ja gej, ali što smo postajali bliskiji, ja sam sve manje jasno definisao svoju seksualnost. Nisam znao da li sam možda sam biseksulac, "triseksulac", nisam imao pojma šta sam, ali sam znao da je volim- otkrio je.

A onda je jedne noći odlučio da ode korak dalje sa Serenom.

- Poljubio sam je, tog trenutka ceo Njujork je utihnuo. Bili smo samo ona i ja. Bili smo zaljubljeni, svi filmovi i pesme su mi govorili da nam je samo ovo potrebno. Osetio sam otkucaje srca, čuo sam i njeno srce kako tuče- rekao je Rajtor.

Ali jedan trenutak je sve promenio.

- Ne mogu da spavam sa tobom - rekao sam joj, odmahnula je glavom zbunjena više nego ikada pre.

Te nedelje Serena je igrala u predstavi "Mačka na usijanom krovu", u jednoj sceni trebalo je da supruga pita zbOg čega ne želi da sPava sa njom.

- Serena, skloni ruke sa stolice i pitaj Brika: "Zbog čega ne želiš da spavaš sa mnom?"- naredio je više puta profesor Sereni.

Ona je samo stajala i na kraju briznula u plač. Rajtor je iz prvog reda posmatrao Serenu i znao da je sve njegova krivica.

(Telegraf.rs / Foto: ilustracija)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA