JOŠ JEDNOM PRIĐI I DOBIĆEŠ BATINE: Bahato ponašanje telohranitelja bosanskog političara (VIDEO)

Bahati vozač iz pratnje političara se u jednom trenutku zaustavio nasred ulice, izašao iz automobila i bezobrazno se obratio mladiću koji je snimao njegovu vožnju i kršenje saobraćajnih propisa

  • 25

Na Jutjubu je postavljen video-snimak na kojem se vidi kako službeni automobil jednog političara iz Bosne i Hercegovine ide preko pune linije na putu Živinice-Tuzla.

Ne samo što je napravio prekršaj, nego je njegov vozač u jednom momentu zaustavio kola i zapretio drugom vozaču u automobilu iza njegovog.

Ovaj snimak je napravljen iz automobila vozača kojem je zaprećeno.

- Samo ću ti jedno reći, još jednom priđi i batine ćeš dobit - rekao je vozač političara, koji je sve vreme bio u vozilu i očigledno nije imao nameru da reaguje ili prekori svog vozača.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rade

    9. novembar 2014 | 23:11

    E sada koliko vidim službena vozila u koloni, šta su radili uradili smeju ili ne smeju snimio je ok i vređanje ali ne sme da ulazi između kolone vozila i mora da je na propisanoj udaljenosti i ne ometa ih.Zakoni postoje za sve!

  • bojan

    9. novembar 2014 | 23:41

    dobro je i prosao u srbiji bi bez upozorenja bio iznabadan.

  • Werp690

    9. novembar 2014 | 23:45

    Lik je dalabu cim je presekao kolonu vozila u pratnji! Ovi su ispali ok i samo ga upozorili,a zasluzio je batine samo takve..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA