ŠOKANTNO: Maloletne prostitutke u Bangladešu piju steroide da bi izgledale što seksipilnije

Strašna sudbina maloletnih prostitutki u Bangladešu kao da nije dovoljno teška sama po sebi, nego su, sa namerom da imaju što zanosnije obline i samim tim donose više novca, makroi počeli da ih "kljukaju" steroidima za životinje

  • 1

Svakog dana u suton, zloglasnim krajem crvenih fenjera u gradiću Tangailu počinje da se ori smeh i zavodnička dobacivanja maloletnih devojaka koje su u potrazi za klijentom više. Prejaka konkurencija, manjak mušterija i neverovatno niske tarife (pedesetak dinara po usluzi) primorale su ove tinejdžerke da ne prezaju ni od konzumacije sredstava potencijalno opasnih po život, samo da bi imale što više posla.

U želji da svojim mušterijama izgledaju što poželjnije, premlade seksualne radnice među kojima ima i onih koje imaju manje od 12 godina, počele su da uzimaju steroide kako bi svoja nerazvijena tela transformisala u obličje oblinama obdarenih lepotica. Haši je samo jedna od nešto manje od hiljadu prostitutki koje rade u 15 legalizovanih javnih kuća u ovoj osiromašenoj južnoazijskoj pokrajini.

- Postoji ogromna razlika u mom izgledu danas i one neuhranjene pojave kakva sam bila tokom svog detinjstva. Zdravija sam nego ikad i sposobna da svakodnevno uslužim mnogo klijenata, ponekad čak i petnaestak - priča sedamnaestogodišnja Haši, koja je u lanac trgovine ljudima upala kao desetogodišnjakinja koju su za manje od 200 evra prodali u jedan bordel, kada je i počela da uzima steroide.

U pitanju je lek Deksametazon, steroidni hormon koji se u humanoj medicini koristi za lečenje alergija, reumatoidnog artritisa, kod edema pluća, u akušerstvu, a čest je sastojak kapi za oči i nos. Međutim, ovaj hormon mnogi farmeri dodaju hrani za živinu i stoku kako bi životinje što bolje napredovale.

"Štedim novac za svog sinčića"

Vlasnice bordela teraju svoje štićenice da uzimaju ovaj lek u dozama znatno većim od preporučenih. U početku se javljaju pozitivni efekti, jer do tada pothranjene devojčice dobijaju na težini, izgledaju zdravije i starije, čime privlače mušterije koji vole nešto razvijenije prostituke. No, vremenom se javlja i čitav niz neželjenih dejstava koje mogu rezultirati i fatalnim ishodom.

- Sardani (madam) me je naterala da uzmem tabletu. Tukla me je i pretila je da mi neće dati da jedem. Zastrašivala me je podsećajući me na to koliko sam joj dužna. U našem bordelu muškarci znaju da će naći devojke koje izgledaju zdravo. Redovno pijem Deksametazon. Da bih poplaćala sve svoje dugove i račune, neophodni su mi klijenti. Ako samo jednog dana nemam nijednu mušteriju, sutradan neću imati ništa da jedem. Želela bih da mogu da uštedim nešto novca za mog sinčića - ispričala je Haši koja je svog četvorogodišnjeg dečaka smestila kod rođaka i nije ga videla dve godine.

(V. R.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA