ISPOVEST NAPADNUTOG TAKSISTE: Deco, nemojte da me koljete!

- Nikad neću zaboraviti kakao su me napali. Kad sam pokušao da dozovem pomoć, četiri puta su me posekli po desnoj ruci - kaže taksista koga su u petak uveče oko 21 sat napala dva mladića od oko 20 godina

  • 6

 "Pošto su mi tražili novac, napadači su izvadili noževe od 30 centimetara, jedan su mi stavili na vrat, a drugim me posekli po ruci, nakon čega su pobegli".

Ovako započinje svoju ispovest za Naše novine, Dušan Milovanović (59), napadnuti taksista.

- Nikada neću zaboraviti kako su me napali. Kada sam pokušao da dozovem pomoć, četiri puta su me posekli po desnoj ruci - nastavlja svoju priču taksista.

Njega su u petak uveče oko 21 sat napala dva mladića od oko 20 godina koje je vozio i pritom su mu naneli teške telesne povrede.

Dušan, koji radi kao taksista već šest godina, a tri godine je u Sigurnom taksiju Beograd,  kaže da su mu se i ranije dešavale slične situacije, ali da nikad do sada nije bio ovoliko ugrožen.

- Zaustavili su me u Ulici kraljice Marije. Nisu znali kuda da ih vozim, pa su mi davali uputstva gde da skrenem. Na uglu Dalmatinske ulice su mi rekli da se vratim u rikverc  pri čemu sam slučajno udario u stub parkinga - nastavlja svoju ispovest taksista.

- Nakon toga smo svi izašli iz auta i kada sam se vratio u vozilo, oni su utrčali za mnom. Odjednom počeli histerično da viču: Daj pare! Posekli su me četiri puta po desnoj ruci i tada sam želeo da obavestim udruženje i pozovem pomoć -  kaže on.

- Nisam se uplašio, ali sam im ipak kazao - Deco, nemojte da me koljete!

- Odmah sam posegao za parama i dao im svih 7. 000 dinara koje sam imao kod sebe. Posle toga su me udarili pesnicom u desno rame i pobegli. Pozvao sam Hitnu pomoć i policiju - kaže taksista.

Taksista kaže da su mu odmah bili sumnjivi jer mu nisu rekli destinaciju na koju ih vozi, obojica su bili ćelavi i u crnim jaknama. Kaže da su bili nervozni i uznemireni i pretpostavlja da su narkomani kojima je hitno bio potreban novac.

Podsećamo, još jedan napad na taksistu desio se krajem avgusta kada je taksista usmrtio Željka Sarića.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mi-6

    10. novembar 2014 | 13:03

    Takvim idiotima NEDAO IM BOG DA DOĐEM U TAKVU SITUACIJU OBE RUKE BI IM POLOMIO TAKO DA GA NIJEDAN LEKAR NE SASTAVI...PA NEKA GA TATA I MAMA HRANE ŠTO SU IH TAKO VASPITALI!!!

  • Werp690

    10. novembar 2014 | 13:40

    Kako bi reagivali da ste daleko bilo na mestu taksiste i da ste kojim slucajem imali pistolj kod sebe? Danas bi bila sahrana dvojice dvadestogodisnjaka,a ja bi otisao na robiju jer sam ubio ljude koji su me napali i ugrozili mi zivot?!

  • Zoks

    10. novembar 2014 | 12:35

    Batina je iz raja izasla. rutinski se mogu pronaci , 3 do 5 god. zatvora, naravno uz redovne batine i bice mirni kao bubice do kraja zivota, a ovako...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA