ISPOVEST DŽIHADISTE SAMOUBICE: Ubio bih svoju decu za Alaha!

Kabir Ahmed, kako mu je ime, tvrdio je da se oko 500 Britanaca bori na strani Islamske države. On je ubio 8 i ranio 15 ljudi u napadu kamionom, a u nekoliko navrata je izjavljivao da bi "i svoje troje dece stotinu puta žrtvovao za Alaha"

  • 19

Bombaš samoubica koji je udario kamionom punim eksploziva u iračku policiju je Britanac koji je ranije osuđivan i zatvaran zbog širenja anti-homoseksualne propagande, tačnije jer je delio letke na kojima je pisalo da gej osobe treba da budu spaljene i kamenovane do smrti.

Kabir Ahmed, kako mu je ime, tvrdio je da se oko 500 Britanaca bori na strani Islamske države.  On je ubio 8 i ranio 15 ljudi u napadu kamionom, a u nekoliko navrata je izjavljivao da bi "i svoje troje dece stotinu puta žrtvovao za Alaha".

Bio je prva "žrtva" novog zakona u Britaniji, kada je delio letke i pamflete sa pogrdnim porukama i nazivima za gej ljude, i uhapšen je kada su njegove aktivnosti prijavljene policiji. Odslužio je 15 meseci za to krivično delo.

On je 2012. poslat na izdržavanje zatvorske kazne, nakon koje je napustio svoju suprugu i troje dece i otišao da se bori za Islamsku državu.

Porodica Kabira je rekla da je policija mogla da spreči ovaj zločin da je uhapsila Ahmeda još na londonskom aerodromu, kada je kretao za Siriju jer je već toga bio okarakterisan kao ekstremista.

(Telegraf.rs / Izvor: dailymail.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kameno doba

    10. novembar 2014 | 15:41

    Jadan si ti otac.

  • Boki

    10. novembar 2014 | 16:18

    Ako mu Alah to licno zatrazi onda i treba, medjutim ubijati za Alaha koji mu se nikad nije oglasio dokaz je da mu je mozak ispran zloupotrebom zapisa iz Kurana kao i svim njegovim kolegama. Nisam musliman i nikad to necu biti, ali postujem islam i sve nihove vernike. Ovi zlocinci ne veruju u Boga vec u demona koji je ocigledno samo njihov Bog, neprijatelj jedinog i pravog torca svega i svih nas!

  • Grof

    10. novembar 2014 | 16:37

    Bolesnik..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA