MRTAV HLADAN: Ubio bivšu suprugu u kafani, pa rekao gostima "Zovite policiju!"

Svedoci kažu da je Janko S. (61), pošto je upucao svoju bivšu ženu, potpuno mirno izašao iz ostave sa pištoljem u ruci i gostima kafane rekao: "Ubio sam je, zovite policiju!"

  • 1

Janko S. (61) iz Srbobrana uhapšen je zbog ubistva svoje bivše supruge Milene J. (45) u njenoj kafani "Moja želja". Bivši supružnici su od nedavno razvedeni i nisu bili u dobrim odnosima zbog neraščišćenih računa.

Janko je Milenu pozvao da porazgovaraju nasamo u ostavi, a onda u nju ispalio smrtonosni hitac, piše "Informer". Svedoci kažu da je on zatim potpuno mirno izašao iz ostave sa pištoljem u ruci i gostima kafane rekao: "Ubio sam je, zovite policiju!"

Ranjena Milena umrla je u bolnici u Vrbasu, a za to vreme Janko je otišao kući, gde je mirno sačekao policiju. Policija i tužilac obavili su uviđaj, a Janku je određeno policijsko zadržavanje do 48 sati.

Bivši suproužnici imaju dvoje maloletne dece, a ona još jednu odraslu ćerku iz prvog braka.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cica

    11. novembar 2014 | 08:36

    Bolesnik jedan zar mu nije zao dijece maloljetne.Nijedan problem se ne rjesava na ovakav nacin .Sve se rjesava ljudski i dogovorom.E sad ti slijedi zatvor ali na zalost Ti iz zatvora ikad a ona jadnica iz zemlje nikad Zalosno. ODUZETI NEKOM ZIVOT S KAKVIM PRAVOM TUGA.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA