Morisi nastupa 10. decembra u Beogradu! (VIDEO)

Velikan britanske muzike Pol Morisi je iznenada zakazao koncert u Beogradu i izrazio želju da nastupi pred ovdašnjom publikom u "nekoj manjoj dvorani od uobičajenih sportskih arena"

  • 3

Stiven Patrik Morisi, nekadašnji frontmen grupe "The Smiths", nastupiće 10. decembra u Hali sportova na Novom Beogradu.

Morisi je iznenada zakazao koncert i rekao da želi da nastupi pred ovdašnjom publikom u "nekoj manjoj dvorani od uobičajenih sportskih arena".

"Moz" će tako neplanirano produžiti aktuelnu turneju nazvanu po istoimenom albumu objavljenom u julu ove godine "World Peace Is None of Your Bussiness" koji je sa velikim uspehom kod fanova i kritike, stigao do drugog mesta na britanskoj i 14. na američkoj listi albuma, prenosi "Blic".

Singl "World Peace Is None of Your Bussiness" kritički je nastrojen prema današnjem društvenom uređenju sveta. Na spotu umesto muzike recituje svoje stihove dok pored njegovog klavira stoji Nansi Sinatra.

Ovako nešto se i moglo očekivati od njega jer je poznat po tome da nema dlake na jeziku. Tako, ošto kritikuje britansku kraljevsku porodicu, sve one koji nisu vegeterijanci, pa čak i Bekamove, ismejavajući opsednutost britanske javnosti njima.

Kako je obeleodanio da se bori sa rakom, moguće je da će ovo biti poslednja prilika da uživo čujemo ovog velikana britanske muzike.

- Već su uklonili kancerom zaražene delove mog organizma, ali šta da se radi. Ako umrem, onda sam umro. Ako ne, nikom ništa. Za sada se osećam dobro - ispričao je čuveni muzičar koji će nastupiti u Beogradu u okviru Belgrade Calling serijala.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Delboy

    11. novembar 2014 | 23:15

    Legenda... There is a light that never goes out

  • KaleBrdo

    11. novembar 2014 | 23:56

    Neverovatna boja glasa. Ali care, šta ćeš ti ovde, ovde se sluša neka druga muzika.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA