AJKULA DOBIO NANOGICU: Kao jemstvo ponudio lokal vredan pola miliona evra!

Pored obaveze da nosi nanogicu, Ajkoviću je kao jemstvo prihvaćen kafić "Šark" u tržnom centru Kalča, koji je procenjen na oko 500.000 evra

  • 8

Nakon što je Zoran Ajković Ajkula kao jemstvo ponudio lokal koji je procenjen na oko pola miliona evra, Viši sud u Nišu odlučio je da mu omogući kućni pritvor uz nošenje "nanogice", pišu "Južne vesti"

Iako je reč o još uvek nepravosnažnoj odluci, gotovo je izvesno da će ona biti realizovana jer se sa time složilo i tužilaštvo.

- Pored obaveze da nosi nanogicu, Ajkoviću je kao jemstvo prihvaćen kafić "Šark" u tržnom centru Kalča, koji je procenjen na oko 500.000 evra - kažu u Višem tužilaštvu.

Ipak, u tužilaštvu naglašavaju da treba imati u vidu i činjenicu da Ajkoviću do kraja nedelje ističe tromesečni pritvor, pa se očekuje da se oglasi i Apelacioni sud.

Odluka o produženju pritvora, kažu u tužilaštvu, očekuje se najkasnije do petka.

Podsetimo, Zoran Ajković je iz Crne Gore, gde je bio uhapšen 12. juna zbog sumnje da je umešan u iznudu, sredinom avgusta prebačen u niški zatvor.

Prema pisanju podgoričkih "Vijesti", koje Ajkovića opisuju kao "vođu niškog narko-klana", bio je uhapšen tokom rutinske kontrole saobraćajne policije.

(Telegraf.rs / Izvor: Južne vesti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • PUTINE SRBINE

    12. novembar 2014 | 16:11

    Diler na slobodi ooo Srbijo gde si to stogla!

  • Markus

    12. novembar 2014 | 15:30

    Koji to lokal u Srbiji vredi 500000 €, a da nije u knez Mihajlovoj?

  • Nis

    12. novembar 2014 | 18:03

    Lokal u kalci 500000e, hahahahahaha

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA