OPSEDNUT BRUTALNIM TUČAMA: Mladić koji je šutirao starca obožava nasilje! (FOTO) (VIDEO)

- "Nemilosrdno: Profesionalni MMA borac brutalno pretučen", "Neverovatna tuča: Dva boksera protiv šest bitangi", "Tuča na sred šetališta u Sidneju" - neki su od video klipova koje je Stefan Đikanović postavljao na najpopularniju društvenu mrežu

  • 97

Stefan Đikanović, koji je juče uhapšen jer je brutalno tukao starca na ulazu u tramvaj na liniji broj 2, sudeći po njegovom Fejsbuk profilu, voli tuče, nasilje i borbu, a njegova stranica obiluje klipovima s nasiljem, ratničkim tetovažama i borbenim šlemovima.

- "Nemilosrdno: Profesionalni MMA borac brutalno pretučen", "Neverovatna tuča: Dva boksera protiv šest bitangi", "Tuča na sred šetališta u Sidneju" - neki su od video klipova koje je on postavljao na jednu od najpopularnijih društvenih mreža.

Podsetimo, brzom akcijom policije, Đikanović je uhapšen i određeno mu je zadržavanje od 48 sati, a u tom roku biće saslušan kod tužioca. Đikanović je udaljen s posla i protiv njega će biti podneta krivična prijava.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pobedonosac

    13. novembar 2014 | 16:11

    Tako je "nebeski narode". Podrzite ludog dedu, koji skida gace u prevozu, i unistite zivot mladom coveku. Gadate mi se !!!

  • Brutalno

    13. novembar 2014 | 12:31

    Stvarno ga je brutalno pretukao. Deda je ostao da lezi u lokvi krvi !!!

  • Beogradjanin

    13. novembar 2014 | 15:58

    Ovaj je za psihijatra

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA