U Kikindi uručeno 85 paketića bebama (FOTO)

- Ovo su najlepši momenti u životu i poručujem roditeljima da uživaju u njima, a lokalna samouprava u saradnji sa sponzorima je pripremila pakete koji će roditeljima značiti u prvim mesecima bebinog života - rekla je predsednica Skupštine opštine Kikinda, Aleksandra Majkić

  • 1

Kikindski bebi klub želi da animira što veći broj privrednika i fizičkih lica koji su u mogućnosti i žele da pomognu njihovim najmlađim sugrađanima.

Za opremanje i nabavku bebi paketa, lokalna samouprava je izdvojila dva milana dinara, a značajan doprinos dale su Vojvođanska banka, firma DCP Hemigal iz Leskovca i stamparija Garmond iz Kikinde.

Na prigodnoj svečanosti u svečanoj sali opštine Kikinda, roditeljima naših najmlađih sugrađana, rođenih u septembru i oktobru, danas je uručeno 85 bebi paketa.

Ovo je nastavak akcije "Kikindskog bebi kluba" koja je započeta septembra ove godine, kada je podeljeno 250 paketa bebama rođenim od početka godine.

Predsednica Skupštine opštine Kikinda Aleksandra Majkić poručila je prisutnim roditeljima da su ovo najlepši momenti u životu i da uživaju u njima i dodala da je lokalna samouprava u saradnji sa sponzorima pripremila pakete koji će roditeljima značiti u prvim mesecima bebinog života, kao i da se ova tradicija nastavlja na obostrano zadovoljstvo.

- Kao i svi mladi roditelji, osnovne stvari smo pripremili za svog prvenca, ali ovakav vid pomoći svakome znači - rekla je Sabovljev Dejana koga je svog sina prvenca Aleksandra rodila 1. oktobra.

I pored negativnog priraštaja, u Kikindskoj opštini se vidi pomak ka suzbijanju bele kuge.

U oktobru je bilo više rođenih nego umrlih što je dobar znak za porast nataliteta u Kikindskoj opštini.

(Jadranka Demeč)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • vanja

    16. novembar 2014 | 14:13

    Pa da a bebe rodjene krajem prosle god su zaboravili!! A kao svima daju!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA