ZADENUO GA ZA POJAS: Carinici pronašli 283 grama heroina kod Makedonca na graničnom prelazu Preševo (FOTO)

Nakon pasoške kontrole, carinici su zamolili vozača da izađe iz vozila kako bi izvršili detaljniji pregled, ali su već prilikom njegovog izlaska primetili da postoji zadebljanje u predelu pojasa zbog čega su odlučili da urade i lični pretres

  • 3

Zajedničkom akcijom carinika i granične policije večeras oko 19.30 sati, na graničnom prelazu Preševo sprečen je pokušaj krijumčarenja 283 grama heroina.

Drogu je pokušao da prokrijumčari državljanin Makedonije, turske nacionalnosti koji je putovao u društvu svog sunarodnika albanske nacionalnosti iz Makedonije u Mađarsku.

Naime, nakon što su na granici zaustavili vozilo marke "bmw 520" i izvršili pasošku kontrolu putnika, carinici su zamolili vozača da izađe iz automobila kako bi mogli da urade detaljniji pregled.

Već prilikom njegovog izlaska iz vozila primetili su da postoji zadebljanje u predelu pojasa, zbog čega su odlučili da izvre lični pretres. Tom prilikom su ispod džempera otkrili tri kesice koje je vozač "zadenuo za pojas".

Otkrivena droga i putnici su predati u dalju nadležnost MUP-a.

(G. P.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA