MASOVNO KLANJE: Džihadisti odrubili glavu humanitarcu i sirijskim vojnicima!

Islamska država je objavila video snimak na kome maskirani ekstremista stoji iznad odrubljene glave i tvrdi da je odrubio glavu Piteru Kasigu, američkom humanitarnom radniku

  • 27

Ekstremna džihadistička organizacija Islamska država danas je objavila da je pogubila američkog humanitarnog radnika Pitera Kasiga kao upozorenje Sjedinjenim Američkim Državama.

Islamska država je objavila video snimak na kome maskirani ekstremista stoji iznad odrubljene glave i tvrdi da je odrubio glavu Kasigu, prenosi AFP.

On je pogubljen iako je za vreme zarobljeništva prešao u islam i uzeo ime Abdul-Rahman.

Kasig (26) je otet 1. oktobra 2013. godine na putu za grad Deir Ezor u istočnoj Siriji. On je bivši vojni rendžer koji je osnovao humanitarnu organizaciju "SERA" u Turskoj sa ciljem da pomaže izbeglicama iz Sirije i snabdevao je izbegličke kampove hranom i medicinskom opremom.

Islamska država je na snimku prikazala i istovremeno odrubljivanje glava najmanje 15 muškaraca za koje tvrdi da su pripadnici sirijske vojske, navodi AFP.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Iva

    16. novembar 2014 | 15:17

    Ovo nije od boga..ovi ljudi nisu normalni..koliju ljude koda su ovce..siluju decu i zene..pa to nijgde ne pises niti je ikad pisato..da ovako nesto radi..ovo nisu muslimani..ni ikakva druga Vera..ovo je bolesno..

  • spavač

    16. novembar 2014 | 15:47

    Sigurno su ih prvo drogirali čim svi ovako mirno čekaju kraj a mislim da bi grebao i rukama i nogama pa makar me ubili ali u klinču a ne ovako ponizno ... treba sve džihadiste sravniti sa zemljom

  • Алекса

    16. novembar 2014 | 15:46

    Да ли ће икада да се објави вест да су муслимани урадили нешто добро?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA