NEVEROVATNO: Morisi prvog dana rasprodao pola kapaciteta u Beogradu!

Najbrži su bili fanovi iz Srbije, a svoj dolazak u Beograd već su osigurali i fanovi iz Mađarske, Rumunije, Bugarske, Makedonije, Crne Gore i BiH

  • 2

Već prvog dana prodaje ulaznica za beogradski koncert Morisija, pola kapaciteta je prodato, a posebno je izraženo interesovanje fanova iz okolnih zemalja koje nisu obuhvaćene aktuelnom turnejom. Najbrži su bili fanovi iz Srbije, a svoj dolazak u Beograd već su osigurali i fanovi iz Mađarske, Rumunije, Bugarske, Makedonije, Crne Gore i BiH.

Stiven Patrik Morisi će 10. decembra svoj prvi koncert u Beogradu održati u Belexpocentru u okviru jesenjeg Belgrade Calling serijala, nakon što je iznenada zakazao koncert sa ličnom željom da nastupi pred ovdašnjom publikom.

Ograničen broj ulaznica po cenama od 2.900 za Parter, 3.990 za Fan pit i 3.990 dinara za VIP parter, prodaju se na beogradskim blagajnama Doma omladine, Kombank arene, Bilet centra, te na svim prodajnim mestima Eventima širom Srbije i regiona.

Društvene mreže su bile posebno aktivne nakon objave ovog, iznenada zakazanog koncerta, pa su se na Tviteru mogli pročitati komentari poput:"Od svih dolazaka u Srbiju, meni je i danas samo Morisi bitan", „Moj život može da se pretvori u dočekivanje 10. decembra“ ili "Ne bih da vam kvarim sreću, ali nema toliko karata za Morrisseya koliko je vas napisalo da će ići". Nedavno je i lider grupe Oasis Noel Galager imao reči hvale za mančesterskog kolegu i sugrađanina: "Morisi je najduhovitiji čovek kog sam upoznao u životu. Apsolutno urnebesan".

Na ovogodišnjim koncertima, Morisi je izvodio svoje poznate numere "First of the Gang to Die", "Everyday Is Like Sunday", "Suedehead", "Trouble Loves Me", kao i "The Queen Is Dead", "How Soon Is Now", "Meat Is Murder" i "Asleep" od kultnog benda The Smiths čiji je bio frontmen u osamdesetim.

Na set listi su i novi singlovi sa albuma "World Peace Is None of Your Bussiness" koji je objavljen u julu ove godine sa nepodeljenim uspehom kod fanova i kritike, uz drugo mesto na britanskoj i 14. na američkoj listi albuma.

Novi album ujedno je i deseti studijski po redu otkako je Morisi napustio legendarnu grupu The Smiths sa kojom je snimio četiri kultna albuma, zbog kojeg ih mnogi pozivaju da se okupe radi ulaska u Rokenrol dvoranu slavnih.

U čast novog albuma, najuticajniji muzički časopis "New Musical Express" objavio je specijalni broj posvećen isključivo Morisiju, dok je magazin "Music Week" u nedelji objave aktuelnog albuma promenio svoje ime u "Morrissey Week"!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA