POŽURITE: Počela prodaja karata za 8. Festival nauke

Počela je prodaja karata za 8. Festival nauke, koji će biti održan od 4. do 7. decembra. Festivalske karte se mogu kupiti na Eventim prodajnim mestima u celoj Srbiji

  • 0

Prodaja karata za najveći događaja za promociju nauke i obrazovanja u regionu, 8. Festival nauke, koji se od 4 do 7. decembra održava na tri beogradske lokacije - bivšoj RK Kluz, Studentskoj kulturnom centru i Galeriji Narodne banke Srbije, počela je u petak 14. novembra.

Festivalske karte po, ceni od 450 dinara, mogu se kupiti na Eventim prodajnim mestima u celoj Srbiji, a tokom trajanje manifestacije, pored pomenutih prodajnih mesta tu su i lokacije dešavanja Festivala.

Festivalska karta važi za jedan festivalski dan u RK Kluz, Studentskom kulturnom centru i Galeriji Narodne banke Srbije.

Povlašćena cena ulaznice za grupne đačke posete iznosi 380 dinara uz rezervaciju na 011/3620-777 i 064/016-69-17 ili na adresu posete@festivalnauke.org. Zakazivanje poseta je moguće do 3. decembra u 16 časova.

Deca do 5 godina strarosti, uz pratnju roditelja, ne plaćaju ulaznicu.

Misija Festivala nauke jeste veći značaj obrazovanja u društvu, kroz zanimljive, moderne i nove metode. Sedmi Festival nauke, za četiri dana, posetilo je 27.000 ljudi, od kojih 15.000 osnovaca i srednjoškolaca iz više od 300 škola iz cele Srbije, kao i iz regiona.

Generalni sponzor Festivala nauke je kompanija NIS koja se oslanja na naučno-tehničke aktivnosti, primenu novih tehnologija i inovacija u svim oblastima poslovanja u cilju ostvarivanja rasta i razvoja kompanije. Prijatelj manifestacije je MT:S, a sponzori i podrška Festivalu su Francuski institut, Institut Servantes, Erste banka, Bambi i Grafix.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA