DOBILI BATINE JER SU SRBI: Brat branio sestru, pa završio na hirurgiji u Puli!

Devojčica je bacila dečaka na pod i psovala mu srpsku majku, udarajući ga cipelom po glavi, dok je on samo pokušavao da odbrani svoju mlađu sestru od njenog napada

  • 42

Dečak Radovan Dučić (8) koji je srpske nacionalnosti, dobio je batine od vršnjakinje u petak 14. novembra u Puli, posle čega je završio na hirurgiji sa teškim povredama glave, kako tvrde nezvanični izvori.

Nasilna devojčica je posle školske nastave napala mlađu Radovanovu sestru i uz razne uvrede na nacionalnoj osnovi počela je da je tuče, a dečak se isprečio između njih kako bi je zaštitio. Devojčica ga je bacila na pod i psovala mu srpsku majku, udarajući ga cipelom u glavu. Dečak je zbog ozbiljnosti povreda zadržan na hirurškom odeljenju pulske bolnice.

Majka dečaka je prijavila slučaj policijskoj stanici Pula tek danas, 18. novembra, 4 dana posle incidenta.

- Majka dečaka je pristupila danas u Policijsku stanicu Pula-Pola kako bi prijavila ozleđivanje sina, te će policijski službenici sprovesti istragu u cilju utvrđivanja svih okolnosti događaja - rekli su za Telegraf iz Odeljenja za izveštajnu analitiku i odnose s javnošću PU istarske.

(Telegraf.rs/ Foto - ilustracija)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • stefa

    18. novembar 2014 | 15:40

    ovo je samo jedan od dokaza koliko su ustase nacionalisti! dal bi dete od 8god znalo za nacionalnu pripadnost da mu roditelji ne pune glavu? sa nacistima samo ostro i vratiti im istom merom

  • Igor Strelkov

    18. novembar 2014 | 14:29

    Neverovatno je da nijedan hrvatski medij nije objavio ovu vest. Toliko o ljudskim pravima i demokratiji u najmladjoj drzavi Evropske unije. Dete tuce drugo dete, samo zato sto je Srbin. Gde je to naucilo? Pa, u kuci, naravno.

  • Kleopatra

    18. novembar 2014 | 14:39

    Boze, ima li te... kako roditelji mogu da zatruju svest dece, to je tuzno...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA