PRETILI KLANJEM: Uhapšeni napadači na taksistu (FOTO)

Osumnjičenima N. A. (23) i I. P. (29) je određen pritvor od 48 sati gde će uz krivičnu prijavu biti privedeni zameniku Osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu

  • 14

Policijski službenici Policijske stanice Palilula su uhapsili N. A. (23) i I. P. (29), zbog postojanja osnova sumnje da su na teritoriji Beograda izvršili više krivičnih dela razbojništva, saopštio je MUP.

Osumnjičeni su krivična dela izvršili tako što su se 8. novembra ove godine, nakon što su kod Poštanske štedionice zaustavili vozilo "Pink taksija" i odvezli do Knez Danilove ulice gde je N. M. od vozača uz pretnju nožem zatražio novac, dok ga je I. P. udario više puta u glavu.

Nakon toga, u Ulici kraljice Marije su takođe zaustavili taksi vozilo udruženja "STB" i naredili taksisti da ih vozi ka Dalmatinskoj ulici, gde mu je N. A. nožem zadao ubod u ruku, a I. P. mu je držao nož ispod grla, zahtevajući da im preda novac. Nakon što im je taksista predao 6.000 dinara, udaljili su se sa lica mesta.

Uhapšenima je od strane Osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu određeno zadržavanje od 48 sati, nakon čega će uz krivičnu prijavu biti privedeni zameniku Osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu.

Sumnja se da su N. A. i I. P. izvršili još krivičnih dela, te molimo oštećene koji ih prepoznaju na fotografiji da se jave u PS Palilula na telefon 011/2753-484.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lepotani123

    18. novembar 2014 | 13:16

    Oči govore više od hiljadu slika.

  • ap0calypto

    18. novembar 2014 | 12:34

    Majko mila na sta ovi lice.

  • Werp690

    18. novembar 2014 | 11:46

    Nisam ni sumnjao da ce Mup uraditi posao kako treba,uvek ga urade...Sada je red da se tuzilastvo dokaze i da im rebne po 5 god robije.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA