Evo kako da se iselite u Australiju: Sve o obećanoj zemlji za Srbe! (FOTO) (VIDEO)

Najveći broj naših zemljaka odselio se u Australiju nakon Drugog svetskog rata. Danas najveći broj Srba živi u Sidneju, Melburnu i Pertu. Ta zemlja je postala jedno od najpopularnijih i najprivlačnijih mesta za život, zahvaljujući svojoj prelepoj i divljoj prirodi, fantastičnoj infrastrukturi i rastućoj ekonomiji

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Sreten Ranđelović
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • gaga

    22. decembar 2016 | 00:01

    Ja imam hrvatsk I americki pasos I hocu da vidim australiju a mozda I da ostanem ako je tako super. jel neko zna kako je u Cairnes? Koju ja vizu da trazim? Ako idem na godinu dana vizu za posetioce kako onda mogu ostati da radim?

  • Sve cekaju na nas!!

    19. novembar 2014 | 12:46

    Kad bi bilo tako lako da se ode bilo bi super.. Imam 2 brata i 2 tetke rodjene u Sidneju, aplicirao sam za studentsku vizu, upisali me na koledz gore, prihvatio me koledz trebao sam samo da se javim i da krenem sa studijama... Ambasadi sam poslao tucu papira koju sam pripremao godinu dana, od uverenja da sam polozio napredni kurs engleskog (tj. Da ga govorim perfektno) do toga da sam volontirao na mestu koji ima veze sa koledzom, od potpisa do potpisa, od uverenje do uverenja, od rodbinskih veza (izvoda, pasosa i ostalih stvari..) Od garancija do garancija, od dosijea da nista nisam osudjivan i ostale stvari.. Plus sam imao svog ''licnog'' agenta iz te firme za studente/useljenike koji je te papire isto sredjivao gore u Sidneju za mene.. Znaci sve u fullu 100% legalno sve, dolazim nema sta, samo cekam odgovor od ambasade za poziv na razgovor i urucenje vize i da mi moji cekiraju kartu i eto me.. :) E, da napomenem da sam isto polagao u ''British Council'' test engleskog koji kosta 18000. Dobio 7.5 od 9 maksimalnih.. Da bi na kraju svega i godinu dana jurcanja i nerviranja i trosenja novca za kojekakva dokumenta dobio mail od ambasade iz Beograda koji mi jasno kaze da me odbijaju i da NISAM POGODAN za studiranje u njihovoj zemlji i da im ne garantujem da cu da se vratim u Srbiju nakon studija jer je ona SIROMASNA(pogresili nisu, jeste) zemlja tako da je moj razlog dolaska ustvari imigriranje.. :)) Pa vi vidite.. Svu srecu zelim onima koji zele da odu.. I da.. Nije bas tako bajno gore kao sto mi ovde mislimo.. I gore im je kriza, ali ono opet bolje nego ovde, bar te placaju onoliko koliko radis.. ;)

  • Naopaka Australija

    19. novembar 2014 | 11:50

    Sve laz do lazi, da ne idem po redu, vec samo da vam kazem da je popravka jednog zuba, malo plombe, bez anestezije 400$... velika paukova mreza i ko se uplete nema mu nazad niti pomoci!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA