UHAPŠEN JOŠ JEDAN PIROMAN: Palio podrume u Subotici!

Mladića M. S. (19) je policija privela zbog sumnje da je počinio teško delo protiv opšte sigurnosti, kao i tri krivična dela za izazivanje opšte opasnosti i odredila mu pritvor od 48 sati

  • 0

Policija u Subotici je uhapsila M. S. (19) koji se tereti da je izvršio četiri krivična dela podmetanja požara u kome je jedna osoba stradala.

Naime, sumnja se da je mladić početkom jula izazvao požar u kojem je izgorela pekara na pijaci u Teslinom naselju. Takođe je u maju zapalio prostorije podruma u Teslinoj i Pesničkoj ulici, dok je 29. avgusta ponovio isto krivično delo u kojem je jedna osoba nastradala.

Zbog sumnje da je počinio krivično delo teško delo protiv opšte sigurnosti i tri krivična dela za izazivanje opšte opasnosti, subotička policija je po nalogu nadležnog tužioca M. S. odredila zadržavanje od 48 sati, nakon čega će uz krivičnu prijavu biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Subotici.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA